Natuurlijk Vitaal

Afvallen zonder dieet? Oorzaken van overgewicht, vermoeidheid of maag- en darmproblemen liggen verborgen in uw levensstijl!

Veel mensen voeren een levenslang gevecht tegen overgewicht of ervaren gezondheidsklachten, terwijl ze toch eigenlijk gezond leven, maar is dat wel zo?

10 miljoen Nederlanders hebben (terugkerend) overgewicht en/of 1 of meerdere chronische ziekten. Ook al eten ze in hun ogen steeds gezonder en/of hebben ze diverse diëten geprobeerd, ze slagen er niet in om grip te krijgen op gewicht of gezondheid of vallen steeds weer terug in oude patronen. 

Een vetarm dieet of calorieën, koolhydraten of eiwitten tellen. Geen van deze diëten komt maar enigszins in de buurt van een blijvende oplossing. 

Hoe komt dit?

De reguliere gezondheidszorg en diëten staan onvoldoende stil bij de de daadwerkelijke oorzaken van overgewicht, diabetes, hart- en vaatproblemen & gewrichtsklachten. Symptoombestrijding en "dweilen met de kraan open" is het gevolg, omdat dit een winstgevend verdienmodel is.

De échte onderliggende oorzaken van deze aandoeningen:

✔ Hormonale problemen: ogenschijnlijk gezonde voeding bevat verborgen suikers, vetten en allerlei toevoegingen en stopt de vetverbranding, activeert een voortdurend hongergevoel en vermindert wilskracht. 

✔ Verkeerde voeding en/of combinaties

✔ Een verstoorde zuur-base balans

✔ Disbalans in voedingsstoffen

✔ Verstoorde darmwerking

Blijvend vol te houden dankzij gezonde eetwissels

Het Natuurlijk Vitaal Programma is een programma op maat met een persoonlijke voedingscoach en leefstijladviezen. Een effectief programma, dat bovendien makkelijk is vol te houden en focust op blijvend resultaat!

Belangrijke uitgangspunten zijn:

  • Lifestyle coaching volgens het “Clean-Eating” principe: geen transvet, (verborgen) suikers en gevaarlijke toevoegingen en dikmakers. Uw lichaam gaat weer beter op voeding reageren;
  • Trage koolhydraten; de meeste mensen eten niet teveel maar de verkeerde (snelle) koolhydraten en suikers;

  • Voeding die past bij de stofwisseling, dus gluten- en lactose-arm;

  • (H)eerlijke eetwissels en cursus etiket lezen. 

Meer weten over de voedingsfilosofie van How2behealthy? Klik hier.

Geen calorieën tellen of dieet, maar een speciale selectie van. (h)eerlijke producten in de supermarkt als uitgangspunt. Gewicht verliezen zonder een levenslange en uitputtende strijd.

How2behealthy werkt met een effectief 5 stappenplan: 

  1. Medische analyse

  2. Reinigingsprogramma

  3. Programma op maat & persoonlijke begeleiding

  4. Integratie van nieuwe gezonde voedingsgewoontes & levensstijl

  5. Nazorg zodat resultaten blijvend zijn!

Het persoonlijk programma wordt samengesteld door het adviesteam en is onder andere samengesteld aan de hand van vitaliteitsdoelen, een uitgebreide vragenlijst, gewicht en urinewaarden. Aanvullend (bloed)onderzoek kan hierbij geadviseerd worden.

Samen met uw voedingscoach worden de oorzaken aangepakt en werkt u toe naar het behalen van uw persoonlijke vitaliteitsdoelen.

Interesse in het Natuurlijk Vitaal programma? U kunt een vrijblijvend & gratis kennismakingsgesprek aanvragen of zelf inplannen in de agenda van uw consulent(e) naar keuze.

How2behealthy telt meerdere vestigingen in NL en BE.

U vindt het How2behealthy centrum aan de Aristoteleslaan 93 in Den Haag. Tijdens een traject in Den Haag krijgt u ondersteuning van How2behealthy coach Harjan Harder.

How2behealthy bij RTL Z

Even voorstellen

Gezond afvallen Den Haag

Fitness & conditietrainer | Leefstijlcoach 
How2behealthy Den Haag

Harjan Harder: ik ben een bevlogen professional en ruim 15 jaar werkzaam als docent en trainer bij de rijksoverheid. Mijn specialisaties liggen op het terrein van communicatie, gezondheid, mentale en fysieke vaardigheden. Ook ben ik zelf altijd bezig met het fithouden van lichaam en geest,  omdat ik geloof dat je zelf aan het roer staat op weg naar een gezond en vitaal leven.

Ik houd van mijn werk! Het geeft mij voldoening als ik mensen kan helpen geweldige resultaten te behalen. Stap uit je comfortzone en groei door nieuwe ervaringen!

Neem contact op met Harjan

U wilt gezond afvallen of minde gezondheidsklachten? Het proces begint met een uitgebreide intake. Hiervoor biedt How2behealthy een gratis en vrijblijvend informatief kennismakingsgesprek aan van ongeveer 90 minuten. 

Wilt u een afspraak maken met Harjan? Vul dan het formulier in of  maak snel en simpel zelf een afspraak in onze online agenda!

Aristoteleslaan 93
2493 ZN Den Haag

+31 (0)636198495

Boek een afspraak online

✔ Maak binnen een paar minuten makkelijk een kennismakingsafspraak in de online agenda van How2behealthy Maastricht.

Hoe hebben onze klanten Pascale en Ineke How2behealthy ervaren

Hoe hebben Pascale en Ineke How2behealthy ervaren

"Na 2 weken waren mijn gewrichtsklachten al verdwenen. Bovendien ben ik bijna 20 kilo afgevallen"

"Mijn migraine is zeker 80-85% minder. Bovendien ben ik behoorlijk wat kilo's afgevallen"