How2behealthy Roosendaal & Breda

Carola van Wijk | +31(0)641955963

Carola verricht ook huisbezoeken, uiteraard wel conform RIVM richtlijnen

Carola verricht ook huisbezoeken, uiteraard wel conform RIVM richtlijnen

How2behealthy Roosendaal & Breda

Mijn naam is Carola van Wijk, woonachtig in Roosendaal. Vanaf mijn kindertijd voel ik me al sterk verbonden met de natuur;  de puurheid, kracht en energie van de natuur maakt mij gelukkig en laadt mij op!

Dit is de reden dat ik graag ‘in het groen’ fiets, jog, wandel en mediteer. Daarnaast neem ik zoveel mogelijk natuurlijke voeding, omdat ik me daar goed bij voel. Hier heb ik ook een les in gehad. Door mijn hypoglykemie ( 2002) moest ik een jaar lang op streng dieet en mocht ik absoluut geen suikers, melk en varkensvlees meer. Dat was afkicken! Maar het was nodig om mijn lichaam zichzelf te laten herstellen van deze disbalans. Daar is mijn passie voor gezond eten en drinken ontstaan.

“Waar een wil is, is een weg!”

Na het verlaten van het onderwijs als docent lichamelijke opvoeding ben ik mij gaan focussen op mijn 3 belangrijkste pijlers :

  1. Coachen en begeleiden in een gezonde leefstijl;

  2. Leven vanuit mijn gevoel en hartbewustzijn;

  3. Zelfstandig ondernemerschap met samenwerkingspartners.

Als leefstijlcoach neem ik je mee op reis om stap voor stap op een gezonde wijze in balans te komen. We gaan voor het hoogst mogelijke doel: Jouw Gezondheid! Ik geef je gericht adviezen op gebied van voeding, beweging en ontspanning. Hierbij geef ik je tips en tools om gezonde keuzes te maken;

“Ik sta naast je in dit proces van 'vallen en opstaan”

De holistische aanpak van het programma van How2behealthy sluit hierbij perfect aan. Als Vitaliteitscoach geloof ik dat een gezonde leefstijl niet alleen gaat over het verliezen van gewicht, maar ook over het zorgen voor uw lichaam, geest, organen, botten en natuurlijk om onze klanten meer zelfvertrouwen te geven. Als How2behealthy consulent wil ik u een gezondere leefstijl aanleren en weer fitter en gezonder laten voelen.

“Mijn visie is dat gezonde voeding, bewegen, ontspannen en veel lachen horen bij een gezonde leefstijl!”

Minder vitaliteit ontstaat meestal bij het ouder worden, als het lichaam belast is geraakt door de invloeden van de omgeving, zoals vervuiling van het interne milieu.  

De holistische benadering kan vanuit fysieke, psychologische, mentale, emotionele, energetische en/of spirituele invalshoek starten: Met het holistische Natuurlijk Vitaal programma leggen we de basis van herstel bij diverse klachten:

  • Fysiek:  darmproblemen, stoelgangproblemen, overspannenheid, overgewicht, gewrichtsklachten. 
  • Mentaal: depressies, angst & burn-out.
  • Emotioneel:  relatieproblemen, jaloers, traumatische ervaringen.
  • Energetisch: oververmoeidheid, hoog gevoeligheid, onzekerheid, identiteitsvragen.
  • Spiritueel: levensvragen, behoefte aan meer bewustwording, vastgelopen in dagelijks functioneren.

Bent u nieuwsgierig wat Carola als onze Vitaliteitscoach Roosendaal & Breda voor u kan betekenen?

Blijvend fit, slank en vitaal!

Wilt u weer fit en vitaal worden? Vraag dan eens een vrijblijvend informatief consult aan bij How2behealthy Roosendaal & Breda

Tijdens het gratis consult neemt onze vitaliteitscoach Carola uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden persoonlijke doelen besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van het Natuurlijk Vitaal programma en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

NIEUW: u kunt nu ook zelf een betaald (e)-consult op locatie of op afstand (skype/telefoon) inplannen van 30 min (€35) of 60 min (€65) in onze online agenda. Ideaal als u gerichte vragen of adviezen wenst? Bijvoorbeeld: hoe kan voeding en natuurlijke middelen mijn weerstand verbeteren en bescherming bieden tegen het corona virus?

Vestiging Breda en Roosendaal

Gewichtsconsulente en docent Lichamelijke Opvoeding .
How2behealthy Roosendaal & Breda

How2behealthy Roosendaal & Breda biedt aan:

Programma's:
✔ Natuurlijk Vitaal
Blijf in Balans

Losse consulten 30 min (€35) of 60 min (€65):
✔ Voedingsadvies
Reiki
✔ Meditatie

Neem contact op met lifestyle coach Carola

Dilleberg 28
4708 DL Roosendaal

Wethouder van Haperenstraat 36
4813 AM Breda

+31 (0)641955963

cvanwijk@how2behealthy.nl

Deze klanten gingen u voor