logo_groen_zonder-achtergrond

Hoofdstuk 1: Welkom

How2behealthy is een samenwerkingsverband van therapeuten in Nederland en België die werken met programma’s op maat volgens de principes van leefstijlgeneeskunde.

Leefstijlgeneeskunde

How2behealthy is een samenwerkingsverband van therapeuten in Nederland en België die werken met programma’s op maat volgens de principes van leefstijlgeneeskunde. Leefstijlgeneeskunde is het therapeutisch gebruik van wetenschappelijk onderbouwde voeding- en leefstijl interventies.

Onze programma’s, samengesteld door ons adviesteam, hebben als doel om leefstijl gerelateerde ziekten blijvend te voorkomen, behandelen en in veel gevallen volledig om te keren of te genezen. En vergis u niet 80% van deze kwalen zijn leefstijl gebonden

pexels-photo-1153369

ongezonde leefwijze

We leven namelijk in een wereld die ons aanzet tot een ongezonde leefwijze, zoals u in de afbeelding kunt zien waarbij overgewicht en welvaartsziekten hand in hand gaan.

Leef-Lekker-Licht-grafiek-ziekten-overgewicht-300x302
pexels-photo-6707375

 

 

Het Natuurlijk Vitaal

Het Natuurlijk Vitaal programma richt zich met een integrale aanpak op lifestyle coaching. Uitgangspunt binnen dit programma is dat we te maken hebben met mentaal en fysiek relatief gezonde mensen die meer uit het leven willen halen en hun gezondheid willen behouden.

pexels-photo-6039243

vitaliteit & levensstijl

De noodzaak om te focussen op vitaliteit & levensstijl is belangrijker dan ooit, aangezien we in een nieuwe (westerse) wereld leven. Een wereld waarin we mogelijkheden te over hebben, maar geen keuze.

Deze wereld lijkt namelijk te bepalen hoe we eruit moeten zien, wat we dienen te bezitten en hoe we ons moeten voelen en wat we moeten eten. Het wordt ons niet makkelijk gemaakt om het beste in onszelf naar boven te halen. We zijn normale mensen die lijken te leven in een abnormale wereld waar ongezonde stress, verleidingen & voeding eerder regel dan uitzondering zijn.

 

 

pexels-photo-4409499

Natuurlijk Vitaal personal coach

Samen met uw Natuurlijk Vitaal personal coach werkt u toe naar het behalen van uw persoonlijke vitaliteitsdoelen. In dit programmaboek staat alle informatie die u nodig heeft om het maximale effect te halen uit het Natuurlijk Vitaal programma.

Belangrijke tip: met de toetsencombinatie “Control + F” kunt u zoeken binnen dit digitale document.

How2behealthy wenst u veel succes toe: haal ’t beste in uzelf naar boven!

consulenten