Zomerse salade met spinazie, aardbeien en walnoten

Zomerse salade


Zomerse salade met spinazie, aardbeien en walnotenSpinazie is een goede bron van vitamine C en K. Vitamine C is erg belangrijk voor het immuunsysteem. Deze vitamine is in water oplosbaar. Een teveelMeer lezen…

Bereidingstijd: ,

juli 3, 2021


Heerlijke kipmarinade voor barbecue kip

Kipmarinade


Heerlijke kipmarinade voor barbecue kip Deze kipmarinade is zeer geschikt voor kip op de barbecue. Als de barbecue weer aan kan is het heerlijk om te genieten van de reuk van gemarineerdMeer lezen…

Bereidingstijd: ,

juni 26, 2021


Scampi’s arrostiti met knoflook en rode peper

Scampi's


Scampi’s arrostiti met knoflook en rode peper Scampi’s oftewel grote garnalen danken hun roze kleur aan het stofje astaxanthine. Astaxanthine is een carotenoïde, één van de fytonutriënten. Fytonutriënten zijn chemische verbindingen dieMeer lezen…

Bereidingstijd: ,

juni 15, 2021


Vis met groenten pocheren

Vis met groenten


Vis met groenten pocheren Door het pocheren van vis blijft de smaak beter behouden. Wat is pocheren precies? Pocheren is het gaar laten worden van voedsel in heel weinig vocht zodat hetMeer lezen…

Bereidingstijd: ,

juni 6, 2021


Kleine pompoenpannenkoeken met gebakken appel

Pompoenpannenkoeken


Kleine pompoenpannenkoeken met gebakken appel Een heerlijk weekend-ontbijt van pompoenpannenkoeken met gebakken appel, geserveerd met yoghurt met speculaaskruiden. In dit recept is gekozen voor speltmeel. Mensen met een gluten-allergie kunnen het speltmeelMeer lezen…

Bereidingstijd: ,

mei 22, 2021


Page 17 of 44