Gezonde soep met groenten, knolselderij en balletjesDeze gezonde soep is goed gevulde soep en heel geschikt als maaltijdsoep. Knolselderij is van nature natriumrijk wat de soep reeds een zoute smaak geeft. KnolselderijMeer lezen…
Bereidingstijd: 40 min, recepten
oktober 14, 2024
Gepofte zoete aardappel met kastanjechampignons en roomkaas De bataat of zoete aardappel wordt vaak als vervanger van de aardappel gebruikt. Gepofte zoete aardappel is net als gepofte aardappel heel makkelijk te bereidenMeer lezen…
Bereidingstijd: 50 min, recepten
september 23, 2024
Yoghurt met zwarte moerbeien, sinaasappelsap en granola Zwarte moerbeien in de yoghurt geeft de yoghurt een natuurlijk zoete smaak samen met het sinaasappelsap. Moerbeien komen van nature voor in Midden en WestMeer lezen…
Bereidingstijd: 10 min, recepten
september 12, 2024
Eiersalade maken op Surinaamse wijze Eiersalade maken kan op veel verschillende manieren. Deze salade is lekker pittig door het toevoegen van sambal. Eieren zijn een belangrijke eiwitbron. Ze bevatten lecithine. Lecithine is een belangrijkMeer lezen…
Bereidingstijd: 20 min, recepten
augustus 29, 2024
Spitskool of witte kool met appel en kerrie De witte kool die spits is, noemen we spitskool. De kool behoort tot een van de oudste koolsoorten. Witte kool bevat veel vitamine CMeer lezen…
Bereidingstijd: 30 min, recepten
augustus 20, 2024