Yoghurt met zwarte moerbeien, sinaasappelsap en granolaZwarte moerbeien in de yoghurt geeft de yoghurt een natuurlijk zoete smaak samen met het sinaasappelsap. Moerbeien komen van nature voor in Midden en West Azië.Meer lezen…
Bereidingstijd: 10 min, recepten
september 12, 2024
Eiersalade maken op Surinaamse wijze Eiersalade maken kan op veel verschillende manieren. Deze salade is lekker pittig door het toevoegen van sambal. Eieren zijn een belangrijke eiwitbron. Ze bevatten lecithine. Lecithine is een belangrijkMeer lezen…
Bereidingstijd: 20 min, recepten
augustus 29, 2024
Spitskool of witte kool met appel en kerrie De witte kool die spits is, noemen we spitskool. De kool behoort tot een van de oudste koolsoorten. Witte kool bevat veel vitamine CMeer lezen…
Bereidingstijd: 30 min, recepten
augustus 20, 2024
Groenten met Provençaalse kruiden en gebakken kabeljauw Alle groenten zijn gezond. In dit gerecht wordt overwegend paprika gebruikt naast rode ui en prei. Rode paprika’s zijn vitamine C bommetjes. Ze bevatten welMeer lezen…
Bereidingstijd: 30 min, recepten
juli 28, 2024
Gezond tussendoortje – kokosballetjes met cacaopoeder Dit gezond tussendoortje heeft een heerlijke kokos/chocoladesmaak omdat de balletjes zijn bereid met kokosolie en rauw cacaopoeder. Rauw cacaopoeder is puur en ongeraffineerd en bevat de nodige vitamines,Meer lezen…
Bereidingstijd: 30 min, recepten
juli 12, 2024