“Gezondheid is al lang geen vanzelfsprekendheid meer, welvaartsziektes des te meer!”

Mijn naam is Ivo Houben (40) en ben oprichter van How2behealthy
welvaartsziektes

Laat ik met de deur in huis vallen!  In het verleden heb ik zelf op fysiek en emotioneel vlak geworsteld met mijn gezondheid. Burnout, depressie, extreme haaruitval, huidproblemen enz. Toen ik medio 20 was takelde niet alleen mijn gezondheid, maar ook mijn jeugdigheid in rap tempo af en raakte ik in paniek. Vervolgens begon ik zoals zovelen een zoektocht naar oplossingen die voor mijn gevoel onnodig lang heeft geduurd. Gesprekken, groepstherapie, maatschappelijk werk, doktersbezoeken, pillen, supplementen, shakes, crèmes en andere schijnoplossingen. Dit bleek grotendeels een illusie te zijn. Het keerpunt kwam toen ik mijn levensstijl ging aanpakken en langzaam mijn balans weer hervond. Mijn energieniveau en gezondheid van huid en haar verbeterde drastisch. 

De afgelopen jaren heb ik dus vooral geleerd dat een gezonde levensstijl cruciaal is om gelukkig en tevreden te leven.
Mijn fascinatie voor natuurlijke voeding & gezondheid groeide verder toen ik jaren geleden de HBO-opleiding tot Gezondheidstherapeut startte. Toen wist ik…“het roer gaat om en ik wil niet alleen mezelf maar ook andere mensen helpen”!
En zo ben ik begonnen aan een tweede carrière en ben ik franchisenemer en rayonmanager bij Cure4Life Een geweldig bedrijf en aanpak om mensen met overgewicht en gerelateerde gezondheidsklachten naar een blijvend gezond gewicht en gezondheid te begeleiden.

Inmiddels ben ik ook oprichter van How2behealthy. Waarom? De sleutel tot gezondheid en bestrijden van welvaartsziektes en vroegtijdige veroudering is toch vooral gelegen in preventie en bewustwording. Vaak willen we pas aan onze gezondheid gaan werken als het al te laat is. De reguliere gezondheidszorg kan welvaartsziektes helaas meestal niet genezen. Luister tijdig naar de signalen van uw lichaam! Met hulp van natuurlijke middelen stimuleert u het zelfgenezend vermogen van uw lichaam en brengt u uw lichaam terug in balans. Neem dus verantwoording voor uw eigen gezondheid!  Het verschil is gigantisch. Uw lichaam verjongt, u voelt zich vitaler en gezonder!

welvaartsziektes

How2behealthy is ontwikkeld om uw gezondheid (preventief) in eigen hand te nemen! Wij bieden een “gezondheidspakket” op maat, waardoor u in staat bent om in 3 tot 6 maanden een voor u passende levensstijl aan te nemen. U krijgt meer energie, een mooiere huid en een lang(er) en gezond(er) leven ligt in het verschiet.

welvaartsziektes

Cure4Life is een medisch onderbouwd voedingsprogramma in combinatie met een personal coach. Cure4Life is het gezonde antwoord op overgewicht, doordat wij de oorzaken opsporen en aanpakken. Het programma wordt opgesteld door medische specialisten. U valt af en behoudt blijvend een gezond gewicht dankzij normale en uitgebalanceerde voeding. Daarnaast voelt u zich fitter en gezonder!

Screenshot_4