Wandelcoach

Wandelcoach - proefcliënten gezocht

Wandelcoach

 

Heb jij het gevoel dat je een andere weg moet nemen in je leven, een andere pad wil in slaan? Twijfel je nog welke richting je op wil gaan? Dan is een wandelcoach wellicht iets voor jou

Ik ben Vanessa Ali, WandelCoach in opleiding, en ik zoek enkele cliënten die bereid zijn minimaal vier coaching sessies te volgen in de periode tussen mei en november 2017.

Wat doet een wandelcoach?

Een wandelcoach begeleidt individuen of groepen in natuurgebieden tijdens wandelingen en creatieve oefeningen. Alles in de natuur wordt gebruikt als inspiratiebron om daarmee het proces van coaching te verrijken en te verdiepen. De natuur wordt daarmee een 'tweede coach'.

Al lopend gaan we met elkaar in gesprek en komen we fysiek en mentaal in beweging in een mooi natuurgebied in Zuid Limburg.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Stuur mij een e-mail naar vta@hotmail.com met je contactgegevens en een korte beschrijving van je hulpvraag.

De sessies zijn gratis en je verhaal kan (anoniem) gebruikt worden voor supervisie van mijn opleiding.

Meer informatie over Wandelcoaching vind je hier

How 2 be healthy - Logo 1_nieuw_200 pixels
Onze beloftes Nieuw 2018

Heeft u een vraag?

Heeft u een specifieke vraag of heeft u het antwoord op uw vraag niet op de website gevonden?

How2behealthy

23 hours 18 minutes ago

NIEUWSFLASH EN WINACTIE Linda van Linda in balans mocht van de dames van The Broth Bar als trouwe klant een 'Bouillon strippenkaart' in ontvangst nemen. Linda gaat het stokje…

Vandaag mochten wij Linda in balans de allereerste bouillon-strippenkaart aanbieden! We geven er nog 3 weg, kijk hieronder wat je moet doen!
Linda is een kanjer die met de hulp van Cure4Life Maastricht ontzettend veel is afgevallen, maar nog veel belangrijker, gezonder is gaan eten en leven! Hier heeft ze hard voor geknokt, en daar mag ze ontzettend trots op zijn.
Gisteren rondde Linda haar broth detox af en om haar de komende weken nog een beetje extra te ondersteunen kan ze nu 11 x bouillon komen halen.
Want dat is de strippenkaart: je koopt de kaart ter waarde van 10 medium bouillons en krijgt de 11de gratis.
Omdat er zoveel mensen ziek zijn op dit moment en wel een health kick kunnen gebruiken, geven we er nog eens 3 weg! Lees hieronder wat je moet doen!
Linda heeft in ieder geval de smaak flink te pakken en zal dan ook op korte termijn het stokje van Myra van den Boorn-Langeweg overnemen om als consulente voor Cure4Life Heuvelland aan de slag te gaan.
Dus like dit bericht en tag diegene waarvan jij vindt dat hij of zij wel een health boost verdient💪
En weet je wat ook nog super sjiek is? Gezondgestel geeft maandagavond 19 maart een Broth detox avond! Kijk hier voor meer informatie https://www.facebook.com/events/1097184797090695/