How2behealthy Arnhem

Franc Kleizen | +31(0)686688489

How2behealthy Arnhem

Mijn naam is Franc Kleizen en ben vitaliteit & lifestyle coach binnen de How2behealthy praktijk in Arnhem. Daarnaast ben ik ook holistisch therapeut bij praktijk Feel Connected. Twee onderdelen die prima op elkaar aansluiten en waar behandelingen ook verenigd kunnen worden. Bij How2behealty ligt de focus op vitaliteitscoaching en het verminderen van gezondheidsklachten.  Bij Feel Connected ligt de nadruk meer op gezondheid in combinatie met stress. Wat beide gemeen hebben is dat we de oorzaak en niet het gevolg willen behandelen en dat we het zelfherstellend vermogen van het lichaam herstellen.

Naast het behandelen van diverse gezondheidsproblemen gaan wij dus ook op zoek naar de oorzaak; de kern van vitaliteitsklachten als darmproblemen, gewrichtsklachten, vermoeidheid en overgewicht. Heling is een proces wat gericht is op herstel van verstoorde harmonie op alle niveaus. Herstel van het evenwicht tussen lichaam en geest. Door steeds meer te worden wie je werkelijk bent, kun je steeds beter je verantwoordelijkheid nemen en invloed uitoefenen op de kwaliteit van je eigen leven. Je bent steeds beter in staat om keuzes van binnenuit te maken en vanuit daar jouw eigen richting te kiezen. Dit is een proces wat je uiteindelijk zelf doet. Soms heb je iemand nodig die je in dit proces begeleidt.

Vitaliteitscoach Franc: fit & vitaal worden met behulp van ons Natuurlijk Vitaal programma

Minder vitaliteit ontstaat meestal bij het ouder worden, als het lichaam belast is geraakt door de invloeden van de omgeving, zoals vervuiling van het interne milieu.  

De holistische benadering kan vanuit fysieke, psychologische, mentale, emotionele, energetische en/of spirituele invalshoek starten: Met het holistische Natuurlijk Vitaal programma leggen we de basis van herstel bij diverse klachten:

  • Fysiek:  darmproblemen, moeilijke stoelgang, oververmoeidheid, overgewicht, gewrichtsklachten. 
  • Mentaal: depressies, angst & burn-out.
  • Emotioneel:  angst, relatieproblemen, onzekerheid, jaloers, traumatische ervaringen.
  • Energetisch: oververmoeidheid, hoog gevoeligheid, onzekerheid, identiteitsvragen.
  • Spiritueel: levensvragen, behoefte aan meer bewustwording, vastgelopen in dagelijks functioneren.

Het is een mooi proces om zelfkennis van het lichaam te krijgen en hier actief mee aan de slag te gaan. Bij How2behealthy bieden we begeleiding op maat & diverse individuele programma's gericht op vitaliteit, verjonging en gezondheid

Bent u nieuwsgierig wat Franc als onze Lifestyle coach voor u kan betekenen?  Vraag dan een vrijblijvend informatief consult aan bij How2behealthy Arnhem.

Tijdens het gratis consult neemt onze vitaliteitscoach Franc uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden uw individuele doelen besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van het Natuurlijk Vitaal programma en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

Vitaliteitscoach Arnhem

Vitaliteitscoach Arnhem | Reikhi Master & Holistisch therapeut
How2behealthy Arnhem

How2behealthy Arnhem biedt aan:

Programma's:
✔ Natuurlijk Vitaal 
Blijf in Balans
Vitaliteit op de werkvloer

Losse consulten:
Reikhi
Voedingsadvies

 

Meer lezen?

Nieuws

Programma’s

Klantervaringen

Evenementen

 

Neem contact op

Josef Israëlslaan 23
6813 JA  Arnhem

+31(0)686688489

fkleizen@how2behealthy.nl

Deze klanten gingen u voor