h2bh mechelen coverfoto

How2behealthy - Lifestyle coach Mechelen - Thomas Jennes

Mijn naam is Thomas Jennes, Lifestyle coach How2behealthy in Mechelen Ik heb verschillende opleidingen genoten waaronder Gezondheidstherapeut, Lifestyle coach en Ayurveda. Het belangrijkste is echter dat ik ook ervaringsdeskundige ben met ziekte en alles wat daar bij hoort. Ik heb een 10-tal jaar geleden aan fibromyalgie, cvs, burnout, depressies, hartklachten & obesitas. Na heel het rijtje medische specialisten te hebben afgelopen zonder veel resultaat ben ik dieper op zoek gegaan naar wat er aan de grondslag van ziekte ligt en hoe je de balans kan herstellen. Zo ben ik terecht gekomen bij veel verschillende alternatieve behandelmethoden waar ik toch al een stuk meer resultaat bij had.

Ondanks alle goeie methoden heb ik enkel door synthese van alles wat ik reeds had ervaren en geleerd mijn gezondheid sterk kunnen verbeteren en stabiliseren.

De grote oorzaak die onder alle ziektes ligt is het gebrek aan een authentiek leven of zelfrealisatie. Door onze oorspronkelijke staat niet te belichamen worden er enorm veel tegenstrijdige impulsen gecreëerd die leiden tot handelingen en situaties waarin we steeds verder verwijderd geraken van onze ware essentie die altijd in rust, kracht , liefde en balans leeft. Leren zien en zijn wie we werkelijk zijn is natuurlijk een werk van lange adem maar het begrijpen van deze noodzaak is essentieel in het zoeken naar oplossingen voor al onze kleine en grote problemen.

"Laat u niet duwen door problemen, maar leiden door uw dromen."

De basis van het grote werk om al deze innerlijke tegenstrijdigheden en blokkades op te lossen in een groter geheel ligt in een gezond en gebalanceerd leven waarbij voeding, levensstijl en beweging een cruciale rol spelen.

Bij How2behealthy willen we dan ook vooral deze basis herstellen met behulp van een brede, holistische aanpak die ook de rest van je leven kan dienen als ondersteuning en gronding in uw verdere evolutie.

Wilt u ook weten wat How2behealthy voor u kan betekenen, dan nodig ik u graag uit in mijn praktijk voor een vrijblijvend advies.

Vitaliteitscoach Thomas: vitaal worden & snel enkele kilo's afvallen met behulp van ons How2bevital programma!

Minder vitaliteit ontstaat meestal bij het ouder worden, als het lichaam belast is geraakt door de invloeden van de omgeving, zoals vervuiling van het interne milieu.  

De holistische benadering kan vanuit fysieke, psychologische, mentale, emotionele, energetische en/of spirituele invalshoek starten: Met het holistische How2bevital programma leggen we de basis van herstel bij diverse klachten:

  • Fysiek:  darmproblemen, stoelgangproblemen, overspannenheid, overgewicht, gewrichtsklachten. 
  • Mentaal: depressies, angst & burn-out.
  • Emotioneel:  relatieproblemen, jaloers, traumatische ervaringen.
  • Energetisch: oververmoeidheid, hoog gevoeligheid, onzekerheid, identiteitsvragen.
  • Spiritueel: levensvragen, behoefte aan meer bewustwording, vastgelopen in dagelijks functioneren.

Bent u nieuwsgierig wat Thomas als onze Lifestyle coach Mechelen voor u kan betekenen?

Ook bij How2behealthy Mechelen kunt u terecht voor een gratis & vrijblijvend adviesgesprek.

Gezond van binnen & stralend van buiten

Wilt u weer fit en vitaal worden? Vraag dan eens een vrijblijvend informatief consult aan bij How2behealthy Mechelen

Tijdens het gratis consult neemt onze vitaliteitscoach Thomas uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden uw persoonlijke doelen besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van het How2bevital programma en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

   Meer informatie of een gratis en vrijblijvend consult met life coach Thomas? Neem dan contact op!
Kunnen we u helpen?
Achternaam*
E-mail*
Plaats
Telefoonnummer
Uw vraag of opmerking
Captcha
Herlaad

Onze beloftes

 Meten=weten. We werken resultaatgericht met SMART doelen

 Uw gezondheidsmakelaar: all-inclusive begeleiding inclusief personal coach

 Vermindering van gezondheidsklachten

√ U voelt en ziet er jonger uit

 Haal 't beste in uzelf naar boven

Neem contact op!

Steenweg op Blaasveld 31 | Groepspraktijk SEN
2801 Heffen (BE)

E-mail: tjennes@how2behealthy.be
Mobiel: +32(0)465600263 

Aangeboden losse consulten in Mechelen:

√ Detoxprogramma

Voedingstherapie

Massage

Wat onze klanten over ons zeggen: