Lifestyle coach Heffen

How2behealthy Mechelen

Thomas Jennes | +32(0)465 600 263
Momenteel uitsluitend online begeleiding

Lifestyle coach Heffen

Gezondheidstherapeut, Lifestyle coach & Ayurvedisch therapeut | Recruitment Manager
How2behealthy Mechelen (BE)

How2behealthy Mechelen

Mijn naam is Thomas Jennes, Lifestyle coach Mechelen voor How2behealthy. Ik heb verschillende opleidingen genoten waaronder Gezondheidstherapeut, Lifestyle coach en Ayurveda. Het belangrijkste is echter dat ik ook ervaringsdeskundige ben met ziekte en alles wat daar bij hoort. Ik heb een 10-tal jaar geleden aan fibromyalgie, CVS, burnout, depressies, hartklachten & obesitas. Na heel het rijtje medische specialisten te hebben afgelopen zonder veel resultaat ben ik dieper op zoek gegaan naar wat er aan de grondslag van ziekte ligt en hoe je de balans kan herstellen. Zo ben ik terecht gekomen bij veel verschillende alternatieve behandelmethoden waar ik toch al een stuk meer resultaat bij had.

Ondanks alle goeie methoden heb ik enkel door synthese van alles wat ik reeds had ervaren en geleerd mijn gezondheid sterk kunnen verbeteren en stabiliseren.

De grote oorzaak die onder alle ziektes ligt is het gebrek aan een authentiek leven of zelfrealisatie. Door onze oorspronkelijke staat niet te belichamen worden er enorm veel tegenstrijdige impulsen gecreëerd die leiden tot handelingen en situaties waarin we steeds verder verwijderd geraken van onze ware essentie die altijd in rust, kracht, liefde en balans leeft. Leren zien en zijn wie we werkelijk zijn is natuurlijk een werk van lange adem maar het begrijpen van deze noodzaak is essentieel in het zoeken naar oplossingen voor al onze kleine en grote problemen.

"Laat u niet duwen door problemen, maar leiden door uw dromen."

De basis van het grote werk om al deze innerlijke tegenstrijdigheden en blokkades op te lossen in een groter geheel ligt in een gezond en gebalanceerd leven waarbij voeding, levensstijl en beweging een cruciale rol spelen.

Bij How2behealthy willen we dan ook vooral deze basis herstellen met behulp van een brede, holistische aanpak die ook de rest van uw leven kan dienen als ondersteuning en gronding in uw verdere evolutie.

Vitaliteitscoach Thomas: weer terug lekker in uw vel met behulp van ons Natuurlijk Gezond programma!

De holistische benadering kan vanuit fysieke, psychologische, mentale, emotionele, energetische en/of spirituele invalshoek starten: Met het holistische Natuurlijk Gezond programma leggen we de basis van herstel bij diverse klachten:

  • Fysiek:  darmproblemen, stoelgangproblemen, overspannenheid, overgewicht, gewrichtsklachten. 
  • Mentaal: depressies, angst & burn-out.
  • Emotioneel:  relatieproblemen, jaloers, traumatische ervaringen.
  • Energetisch: oververmoeidheid, hoog gevoeligheid, onzekerheid, identiteitsvragen.
  • Spiritueel: levensvragen, behoefte aan meer bewustwording, vastgelopen in dagelijks functioneren.

Bent u nieuwsgierig wat Thomas als onze Lifestyle coach Mechelen voor u kan betekenen?

Tijdens het gratis consult neemt onze coach Thomas uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden uw persoonlijke doelen besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van onze programma's en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

Lifestyle coach Heffen

Gezondheidstherapeut, Lifestyle coach & Ayurvedisch therapeut | Recruitment Manager
How2behealthy Mechelen (BE)

How2behealthy Mechelen biedt aan:

Programma's:
✔ Natuurlijk Vitaal Online programma

Losse consulten 30 min (€35) of 60 min (€65):
Voedings & supplementadvies (online)
Numerologie (online)

 

Meer lezen?

Nieuws

Programma’s

Klantervaringen

Evenementen

Neem contact op

Brusselsesteenweg 544
2800 Mechelen

+32 (0)465 600 263

tjennes@how2behealthy.be

Deze klanten gingen u voor