rimpels verwijderen

How2behealthy Heerlen - Roel Hartsteen

Mijn naam is Roel Hartsteen, Gezondheidstherapeut en sinds kort heb ik een vestiging in Heerlen. Hier vertegenwoordig ik How2behealthy. Gezondheid in brede zin heeft me altijd gefascineerd, maar vooral het verouderingsproces. Welvaartsziekten zijn feitelijk verouderingsziekten, dus échte verjonging krijg je van binnen uit. Samen bereiken we een optimaal resultaat: een betere gezondheid, langer jong blijven en een jonge(re) huid! 

Jong blijven: gezond van binnen & een stralende jonge huid van buiten!

"Een gezonde darm = een jonge huid"

Onze gezondheid is het grootste geschenk dat je kan krijgen. Iedereen weet hoe kostbaar dit is, vooral als je ziek bent of andere mensen ziet die met een ziekte of handicap leven. Toch komen we vaak pas in actie als het (te) laat is. 

Het is in deze tijd niet gemakkelijk om gezond te blijven, zelfs al zou je het willen. Want hoe doe je dit nu echt? Een gezonde levensstijl & jong blijven is minder makkelijk dan het lijkt.

“Je bent wat je eet” is een gezegde dat vaak onderschat wordt. Onze dagelijkse voeding is van grote invloed op onze gezondheid want hieruit moet ons lichaam alle nodige voedingsstoffen halen om goed te kunnen functioneren.

Het opnemen van deze stoffen gebeurt in onze darm. Als deze dan ook in goede gezondheid verkeert, zijn wij dit ook mits de voeding van goede aard is. Een gezonde darm is essentieel voor een jonge huid en om jong te blijven! Ook hier geldt: voorkomen is beter dan genezen!

Vanuit de natuurgeneeskunde wordt de natuur ingezet om het lichaam weer in balans te krijgen. Het natuurlijke evenwicht, de homeostase, is bij veel mensen zoek en dit is de basis van veel gezondheidsklachten & huidproblemen van deze tijd.

Het is een mooi proces om zelfkennis van het lichaam te krijgen en hier actief mee aan de slag te gaan. Bij How2behealthy bieden we begeleiding op maat & diverse individuele programma's gericht op vitaliteit, verjonging en gezondheid

Bent u nieuwsgierig wat How2behealthy voor u kan betekenen?

Ook bij How2behealthy Heerlen kunt u terecht voor een gratis & vrijblijvend adviesgesprek.

Inwendig & uitwendig jong blijven

Wilt u een betere gezondheid en een mooie, jonge huid? Vraag dan eens een vrijblijvend informatief consult aan bij How2behealthy Heerlen

Tijdens het gratis consult neemt Roel uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden uw individuele doelen besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van het How2behealthy programma en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

   Meer informatie of een gratis en vrijblijvend consult? Neem dan contact met ons op!
Kunnen we u helpen?
Achternaam*
E-mail*
Plaats
Uw vraag of opmerking

Error:

Neem contact op!

Telefoonnummer:
Mobiel: +31 6-11387567
E-mail: rhartsteen@how2behealthy.nl
Adres: Oliemolenstraat 60
6416 CB  Heerlen

Openingstijden 

Ma t/m vrij 09:00 - 18:00. Wij werken op afspraak.
In onderling overleg is een consult in de avond of weekend mogelijk

Wat onze klanten over ons zeggen: