Vindt een How2behealthy vestiging bij u in de buurt (8) (1) (1)
                    Jong blijven & een jonge huid krijg je in Heerlen? 
                    Vrijblijvend & gratis consult!

How2behealthy Heerlen - Roel Hartsteen

Mijn naam is Roel Hartsteen (40), Gezondheidstherapeut en sinds kort heb ik een vestiging in Heerlen. Hier vertegenwoordig ik How2behealthy. Gezondheid in brede zin heeft me altijd gefascineerd, maar vooral het verouderingsproces. Welvaartsziekten zijn feitelijk verouderingsziekten, dus échte verjonging krijg je van binnen uit. Samen bereiken we een optimaal resultaat: een betere gezondheid, langer jong blijven en een jonge(re) huid! 

Jong blijven:  gezond van binnen & een stralende jonge huid van buiten!

"Een gezonde darm = een jonge huid"

Onze gezondheid is het grootste geschenk dat je kan krijgen. Iedereen weet hoe kostbaar dit is, vooral als je ziek bent of andere mensen ziet die met een ziekte of handicap leven. Toch komen we vaak pas in actie als het (te) laat is. 

Het  is in deze tijd niet gemakkelijk om gezond te blijven, zelfs al zou je het willen. Want hoe doe je dit nu echt? Een gezonde levensstijl & jong blijven is minder makkelijk dan het lijkt.

“Je bent wat je eet” is een gezegde dat vaak onderschat wordt. Onze dagelijkse voeding is van grote invloed op onze gezondheid want hieruit moet ons lichaam alle nodige voedingsstoffen halen om goed te kunnen functioneren.

Het opnemen van deze stoffen gebeurt in onze darm. Als deze dan ook in goede gezondheid verkeert, zijn wij dit ook mits de voeding van goede aard is. Een gezonde darm is essentieel voor een jonge huid en om jong te blijven! Ook hier geldt: voorkomen is beter dan genezen!

Vanuit de natuurgeneeskunde wordt de natuur ingezet om het lichaam weer in balans te krijgen. Het natuurlijke evenwicht, de homeostase, is bij veel mensen zoek en dit is de basis van veel gezondheidsklachten & huidproblemen van deze tijd.

Het is een mooi proces om zelfkennis van het lichaam te krijgen en hier actief mee aan de slag te gaan. Bij How2behealthy bieden we begeleiding op maat & een individueel gezondheids & verjongingsplan. 

Bent u nieuwsgierig wat How2behealthy voor u kan betekenen?

Ook bij How2behealthy Heerlen kunt u terecht voor een gratis & vrijblijvend adviesgesprek.

Contactformulier
Voornaam
Achternaam*
E-mail*
Telefoonnummer
Plaats
Product
Ruimte voor vragen of opmerkingen

Vele anderen gingen u voor bij How2behealthy

Mijn klachten mbt paniekaanvallen zijn veel minder geworden terwijl ik een nieuwe baan heb met meer verantwoordelijkheid en ik voel mij een stuk fitter. Ook heb ik veel minder gewrichtsklachten en rugpijn en is mijn bloeddruk gedaald. Ook ben ik de nodige kilo's kwijtgeraakt

Jong blijven

I would be selfish if i dont share this with everybody i know. Since a kid i was always sick, i grow up with antibiotics, until i was 8 when my tonsils were removed due to the constant infections. How2behealthy changed my diet and gave me pro-biotics instead of anti-biotics. This program changed my life completly.

jonge huid

Ik ben met veel zinvolle informatie en bruikbare tips omtrent de status van mijn gezondheid en de bevordering ervan naar huis gegaan.  Er was oprechte interesse in mijn verhaal qua gezondheidsklachten en er werd op een heel prettige wijze veel moeite gedaan mij te voorzien van informatie waar ik daadwerkelijk meteen iets mee kan in het dagelijks leven. Ben zeer zeer tevreden naar huis gegaan

Neem contact op!

Telefoonnummer:
Mobiel: +31 6-11387567

E-mail:
rhartsteen@how2behealthy.nl

Oliemolenstraat 60
6416 CB  Heerlen

Inwendig & uitwendig jong blijven

Wilt u een betere gezondheid en een mooie, jonge huid? Vraag dan eens een vrijblijvend informatief consult aan bij How2behealthy Heerlen

Tijdens het gratis consult neemt Roel uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden uw individuele gezondheidsdoelen besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van het How2behealthy programma en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

Laatste nieuws: blogs, recepten en ervaringen

Granola

Zelf gezonde en lekkere granola maken.

Zelf gezonde en lekkere granola maken. Van de week poste ik op de Facebook-pagina van Linda in Balans dat ik een recept aan het uitproberen was. Deze keer was dat van ‘Granola’.Read More…

gouden pasta

Gouden pasta, een natuurlijk geneesmiddel!

Gouden pasta, een natuurlijk geneesmiddel! Zoals jullie weten ben ik ook actief met Linda in Balans op Facebook. Een tijd geleden poste ik een bericht over ‘Gouden melk’ en ‘Gouden pasta’. OpRead More…

online marketeer gezocht

Vacature: Online marketeer gezocht!

Online marketeer gezocht Ben jij gepassioneerd over gezondheid, voeding, sport en/of preventieve/natuurlijke gezondheidszorg en zoek je een freelance, stage of leerplek als Online Marketeer, schroom dan niet om ons te benaderen. WieRead More…