"Uw gezondheid:
uw kostbaarste bezit!"

Gezonde levensstijl in Visé
                    Gezonde levensstijl in Visé? 
                    Vrijblijvend & gratis consult!

How2behealthy Visé - Lianne Delcourt

Mijn naam is Lianne Delcourt en ik heb een How2behealthy praktijk als Gezondheidstherapeut / natuurgeneeskundige in mijn woonplaats Lixhe, net over de Belgische grens bij Eijsden en Visé. Ik sta geregistreerd bij de BBNa (Beroepsvereniging Beoefenaars Natuurgeneeskunde) onder lidnummer 1179.

Gezonde levensstijl in Visé

Gezondheid betekent meer dan niet ziek zijn, gezondheid betekent zich zowel fysiek, psychisch en emotioneel goed voelen, het geen in onze maatschappij voor veel mensen steeds moeilijker wordt.

Tijdens mijn opleiding aan de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg raakte ik er steeds meer van overtuigd dat de basis voor een goede gezondheid is gelegen in een gezonde, natuurlijke voeding en door dit te combineren met stressbeheersing, een emotioneel welbevinden en niet te vergeten beweging, begeleid ik u op uw (terug)weg naar Gezondheid…

Lianne is een expert op het gebied van het behandelen van vermoeidheid, hoofdpijnen/migraine, rugklachten, nek- en schouderklachten, buikklachten, reumatische klachten, fibromyalgie, functiestoornissen, huidklachten, stressgerelateerde klachten. Ze komen allemaal in aanmerking voor behandeling!

How2behealthy werkt preventief aan het behoud van uw grootste rijkdom: uw Gezondheid! 

Ook bij How2behealthy Visé kun je terecht voor een gratis, vrijblijvend adviesgesprek

Gezonde groet!  Lianne

Neem contact op!

Email: ldelcourt@how2behealthy.be
Telefoonnummer:  +32 472 92 63 03 
Rue de la Croix 5
4600 Lixhe Visé (BE)

 

Contactformulier
Voornaam
Achternaam*
E-mail*
Telefoonnummer
Plaats
Product
Ruimte voor vragen of opmerkingen