Gezonde levensstijl

How2behealthy Visé - Lianne Delcourt

Mijn naam is Lianne Delcourt en ik heb een How2behealthy praktijk als Gezondheidstherapeut / natuurgeneeskundige in mijn woonplaats Lixhe, net over de Belgische grens bij Eijsden en Visé. Ik sta geregistreerd bij de BBNa (Beroepsvereniging Beoefenaars (Natuurgeneeskunde) onder lidnummer 1179.

Gezonde levensstijl in Visé

Gezondheid betekent meer dan niet ziek zijn, gezondheid betekent zich zowel fysiek, psychisch en emotioneel goed voelen, het geen in onze maatschappij voor veel mensen steeds moeilijker wordt.

Tijdens mijn opleiding aan de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg raakte ik er steeds meer van overtuigd dat de basis voor een goede gezondheid is gelegen in een gezonde, natuurlijke voeding en door dit te combineren met stressbeheersing, een emotioneel welbevinden en niet te vergeten beweging, begeleid ik u op uw (terug)weg naar Gezondheid…

Lianne is een expert op het gebied van het behandelen van vermoeidheid, hoofdpijnen/migraine, rugklachten, nek- en schouderklachten, buikklachten, reumatische klachten, fibromyalgie, functiestoornissen, huidklachten, stressgerelateerde klachten. Ze komen allemaal in aanmerking voor behandeling!

How2behealthy werkt preventief aan het behoud van uw grootste rijkdom: uw Gezondheid!

Ook bij How2behealthy Visé kun je terecht voor een gratis, vrijblijvend adviesgesprek

Gezonde groet!

Lianne

Neem contact op!

Email: ldelcourt@how2behealthy.be
Telefoonnummer:  +32 472 92 63 03
Rue de la Croix 5
4600 Lixhe Visé (BE)

   Meer informatie of een gratis en vrijblijvend consult? Neem dan contact met ons op!
Kunnen we u helpen?
Achternaam*
E-mail*
Plaats
Uw vraag of opmerking

How2behealthy

1 day 1 hour ago

NIEUWSFLASH EN WINACTIE Linda van Linda in balans mocht van de dames van The Broth Bar als trouwe klant een 'Bouillon strippenkaart' in ontvangst nemen. Linda gaat het stokje overnemen…

Vandaag mochten wij Linda in balans de allereerste bouillon-strippenkaart aanbieden! We geven er nog 3 weg, kijk hieronder wat je moet doen!
Linda is een kanjer die met de hulp van Cure4Life Maastricht ontzettend veel is afgevallen, maar nog veel belangrijker, gezonder is gaan eten en leven! Hier heeft ze hard voor geknokt, en daar mag ze ontzettend trots op zijn.
Gisteren rondde Linda haar broth detox af en om haar de komende weken nog een beetje extra te ondersteunen kan ze nu 11 x bouillon komen halen.
Want dat is de strippenkaart: je koopt de kaart ter waarde van 10 medium bouillons en krijgt de 11de gratis.
Omdat er zoveel mensen ziek zijn op dit moment en wel een health kick kunnen gebruiken, geven we er nog eens 3 weg! Lees hieronder wat je moet doen!
Linda heeft in ieder geval de smaak flink te pakken en zal dan ook op korte termijn het stokje van Myra van den Boorn-Langeweg overnemen om als consulente voor Cure4Life Heuvelland aan de slag te gaan.
Dus like dit bericht en tag diegene waarvan jij vindt dat hij of zij wel een health boost verdient💪
En weet je wat ook nog super sjiek is? Gezondgestel geeft maandagavond 19 maart een Broth detox avond! Kijk hier voor meer informatie https://www.facebook.com/events/1097184797090695/