website_design_v2

How2behealthy Maastricht - Ivo Houben

Mijn naam is Ivo Houben, oprichter van How2behealthy en tevens therapeut. Ik heb een How2behealthy praktijk in Maastricht.  Toen ik medio 20 was, takelde niet alleen mijn gezondheid, maar ook mijn jeugdigheid in rap tempo af en raakte ik in paniek. Zelf ben ik dus ervaringsdeskundige op gebied van gezondheidsklachten als burnout, depressie, extreme haaruitval, huid- en hormonale problemen.

Vervolgens begon ik zoals zovelen een zoektocht naar oplossingen en zag ik door de bomen het bos niet meer. Er was zoveel informatie en uiteenlopende therapieën. Ik heb van alles geprobeerd: (groeps)therapie, maatschappelijk werk, doktersbezoeken, pillen, shakes, chemische crèmes, tot een operatie en andere schijnoplossingen, om gek van te worden! Het keerpunt kwam toen ik mijn levensstijl onder ogen zag, me realiseerde dat deze niet gezond was en dus besloot ik de oorzaak aan te pakken. Vanaf dat moment kwam ik langzaam weer terug in balans. Mijn energieniveau en gezondheid van huid en haar verbeterde aanzienlijk. 

Deze zoektocht ging met vallen en opstaan, heeft voor mijn gevoel frustrerend lang geduurd, maar heeft wel mijn interesse gewekt voor natuurlijke voeding & gezondheid. Ik ben een 4 jarige HBO opleiding tot Gezondheidstherapeut gaan volgen en besloot na 15 jaar om mijn baan binnen de commerciële dienstverlening vaarwel te zeggen. Ik miste immers voldoening in mijn werk. Een moeilijke, maar achteraf goede beslissing! Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het gezamenlijk zoeken naar een gezonde balans via effectieve natuurlijke behandelingen. Laat mij ook uw gids zijn en neem de verantwoordelijkheid voor uw gezondheid in eigen hand!

Chronisch ziek zijn bestrijden in Maastricht

De afgelopen jaren heb ik geleerd dat een gezonde levensstijl cruciaal is om gelukkig en tevreden te leven en chronisch ziek zijn te genezen.

Luister tijdig naar de signalen van uw lichaam! Met hulp van natuurvoeding en natuurlijke ondersteunende middelen stimuleert u het zelfgenezend vermogen van uw lichaam en brengt u uw lichaam terug in balans. Neem dus verantwoording voor uw eigen gezondheid!

How2behealthy werkt preventief aan het behoud van uw grootste rijkdom: uw Gezondheid!

Gezonde groet!  Ivo

Openingstijden

Ma t/m vrij 09:00 - 18:00
In onderling overleg is een consult in de avond of weekend mogelijk

Neem contact op!

Email: info@how2behealthy.nl
Telefoonnummer: 043-8524375 / 06-25004192
Brouwersweg 100
6216 EG Maastricht

   Meer informatie of een gratis en vrijblijvend consult? Neem dan contact met ons op! 
Kunnen we u helpen?
Achternaam*
E-mail*
Plaats
Uw vraag of opmerking

How2behealthy

4 months 3 weeks ago

HOW2BEVITAL E-book: GRATIS 5 effectieve vitaliteitstips! TAG iemand die volgens u baat bij deze tips zal hebben! https://how2behealthy.us11.list-manage.com/subscribe?u=2ff371a2a4dda0164d7e6ae77&id=bef03b88fb