website_design_v2

 

How2behealthy Maastricht - Ivo Houben

 

Mijn naam is Ivo Houben, oprichter van How2behealthy en tevens therapeut. Ik heb een How2behealthy praktijk in Maastricht. Lange tijd heb ik zelf op fysiek en emotioneel vlak geworsteld met mijn gezondheid, waaronder een burn-out. Op moment dat ik mijn levensstijl ben gaan aanpassen is hier in positieve zin verandering in gekomen en kreeg ik weer grip op mijn leven.

Chronisch ziek zijn bestrijden in Maastricht

De afgelopen jaren heb ik geleerd dat een gezonde levensstijl cruciaal is om gelukkig en tevreden te leven en chronisch ziek zijn te genezen.
Mijn fascinatie voor natuurlijke voeding & gezondheid in de breedste zin van het woord ontstond vooral toen ik jaren geleden de HBO opleiding tot Gezondheidstherapeut startte. Toen wist ik…“het roer gaat om en ik wil niet alleen mezelf maar ook andere mensen helpen”!

Luister tijdig naar de signalen van uw lichaam! Met hulp van natuurvoeding en natuurlijke ondersteunende middelen stimuleert u het zelfgenezend vermogen van uw lichaam en brengt u uw lichaam terug in balans. Neem dus verantwoording voor uw eigen gezondheid!

How2behealthy werkt preventief aan het behoud van uw grootste rijkdom: uw Gezondheid!

Gezonde groet!  Ivo

Openingstijden

Ma t/m vrij 09:00 - 18:00
In onderling overleg is een consult in de avond of weekend mogelijk

Neem contact op!

Email: info@how2behealthy.nl
Telefoonnummer: 043-8524375 / 06-25004192
Brouwersweg 100
6216 EG Maastricht

   Meer informatie of een gratis en vrijblijvend consult? Neem dan contact met ons op! 
Kunnen we u helpen?
Achternaam*
E-mail*
Plaats
Uw vraag of opmerking

How2behealthy

1 month 1 day ago

HOW2BEVITAL E-book: GRATIS 5 effectieve vitaliteitstips! TAG iemand die volgens u baat bij deze tips zal hebben! https://how2behealthy.us11.list-manage.com/subscribe?u=2ff371a2a4dda0164d7e6ae77&id=bef03b88fb