Chronische aandoeningen

How2behealthy Groningen | Bedum - Heleen Winterwerp

Mijn naam is Heleen Winterwerp. ik woon in Bedum bij Groningen. Hier vertegenwoordig ik How2behealthy binnen een breder concept genaamd Body Clinic Bedum.

Ik heb altijd al veel interesse gehad in voeding. Koken voor gasten en het uitproberen van nieuwe recepten was mijn hobby. Vervolgens ontdekte en zag ik na 5 jaar ervaring in mijn praktijk wat voeding allemaal met je lichaam kan doen.
Want helaas zijn klachten die ontstaan door o.a. ‘verkeerde’ voeding een feit.

Chronische aandoeningen bestrijden in Groningen

Het is zo mooi om mensen te helpen en begeleiden naar een goed eetpatroon & levensstijl. Dit is een belangrijke voorwaarde om chronische aandoeningen, vermoeidheid en stress etc. te verminderen. Dit door het zelf-genezend vermogen van het lichaam te activeren.

In mijn praktijk Body Clinic Bedum kun je terecht voor gezondheidsadviezen, plaatselijke figuurverbetering en diverse therapieën voor lichaam en geest

Luister tijdig naar de signalen van uw lichaam! Met hulp van natuurlijke middelen stimuleert u het zelf-genezend vermogen van uw lichaam en brengt u uw lichaam terug in balans. Neem dus verantwoording voor uw eigen gezondheid!

How2behealthy werkt preventief aan het behoud van uw grootste rijkdom: uw gezondheid!

Gezonde groet! Heleen

Openingstijden

Ma t/m vrij 09:00 - 18:00. Wij werken op afspraak.
In onderling overleg is een consult in de avond of weekend mogelijk

Neem contact op!

Email: hwinterwerp@how2behealthy.nl
Telefoonnummer: 06-12764602
Ludgerstraat 45
9781 GE Bedum (vlakbij Groningen)
zie ook bodyclinicbedum

   Meer informatie of een gratis en vrijblijvend consult? Neem dan contact met ons op!
Kunnen we u helpen?
Achternaam*
E-mail*
Plaats
Uw vraag of opmerking

How2behealthy

16 hours 37 minutes ago

NIEUWSFLASH EN WINACTIE Linda van Linda in balans mocht van de dames van The Broth Bar als trouwe klant een 'Bouillon strippenkaart' in ontvangst nemen. Linda gaat het stokje overnemen…

Vandaag mochten wij Linda in balans de allereerste bouillon-strippenkaart aanbieden! We geven er nog 3 weg, kijk hieronder wat je moet doen!
Linda is een kanjer die met de hulp van Cure4Life Maastricht ontzettend veel is afgevallen, maar nog veel belangrijker, gezonder is gaan eten en leven! Hier heeft ze hard voor geknokt, en daar mag ze ontzettend trots op zijn.
Gisteren rondde Linda haar broth detox af en om haar de komende weken nog een beetje extra te ondersteunen kan ze nu 11 x bouillon komen halen.
Want dat is de strippenkaart: je koopt de kaart ter waarde van 10 medium bouillons en krijgt de 11de gratis.
Omdat er zoveel mensen ziek zijn op dit moment en wel een health kick kunnen gebruiken, geven we er nog eens 3 weg! Lees hieronder wat je moet doen!
Linda heeft in ieder geval de smaak flink te pakken en zal dan ook op korte termijn het stokje van Myra van den Boorn-Langeweg overnemen om als consulente voor Cure4Life Heuvelland aan de slag te gaan.
Dus like dit bericht en tag diegene waarvan jij vindt dat hij of zij wel een health boost verdient💪
En weet je wat ook nog super sjiek is? Gezondgestel geeft maandagavond 19 maart een Broth detox avond! Kijk hier voor meer informatie https://www.facebook.com/events/1097184797090695/