Lifestyle coach Brunssum
Lifestyle coach Brunssum

How2behealthy - Lifestyle coach Brunssum - Nicole Sinkiewicz

Mijn naam is Nicole Sinkiewicz, Lifestyle coach Brunssum en afgestudeerd Gezondheidstherapeut, Guasha-specialist en Burn-out coach. Tijdens mijn 4-jarige HBO-opleiding tot Gezondheidstherapeut (natuurgeneeskundige),  kwam ik in een ernstige burn-out situatie terecht. Ik probeerde de balans te vinden tussen een drukke privé-situatie met 3 opgroeiende kinderen, waarvan 1 kind ernstig ziek was, full-time werk in combinatie met een meerjarige opleiding. Je kunt me een ervaringsdeskundige noemen op het gebied van stressreductie, burnout problematiek en hormonale disbalans, wat mijn gewicht ernstig heeft doen schommelen.

Zoals zovelen heb ik diverse therapieën gevolgd bij collega-therapeuten in de hoop een oplossing te vinden. Ik was vooral geïnteresseerd in een duurzame oplossing. De opleiding tot gezondheidstherapeut heeft mij vele inzichten gegeven, hoe ik mijn leven beter kon gaan inrichten. Het is vervolgens een complete transformatie geworden, die ik zelf helemaal niet zag aankomen.

"Door steeds meer te worden wie je werkelijk bent, kun je steeds beter verantwoordelijkheid nemen en invloed uitoefenen op je gezondheid en kwaliteit van je eigen leven"

De afgelopen jaren heb ik geleerd dat een gezonde levensstijl cruciaal is om gelukkig en tevreden te leven en uiteenlopende gezondheidsklachten te genezen.

Naast het behandelen van diverse gezondheidsproblemen gaan wij ook op zoek naar de oorzaak; de kern van vitaliteitsklachten als darmproblemen, gewrichtsklachten,vermoeidheid en overgewicht. Heling is een proces wat gericht is op herstel van verstoorde harmonie op alle niveaus. Herstel van het evenwicht tussen lichaam en geest. Door steeds meer te worden wie je werkelijk bent, kun je steeds beter verantwoordelijkheid nemen en invloed uitoefenen op je gezondheid en kwaliteit van je eigen leven. Je bent steeds beter in staat om keuzes van binnenuit te maken en vanuit daar jouw eigen richting te kiezen. Dit is een proces wat je uiteindelijk zelf doet. Soms heb je een Lifestyle coach nodig die je in dit proces begeleidt.

Gezondheidscoach Nicole: (terug) gezond worden met behulp van ons How2behealthy programma!

Minder vitaliteit ontstaat meestal bij het ouder worden, als het lichaam belast is geraakt door de invloeden van de omgeving, zoals vervuiling van het interne milieu.  

De holistische benadering kan vanuit fysieke, psychologische, mentale, emotionele, energetische en/of spirituele invalshoek starten: Met het holistische How2behealthy programma leggen we de basis van herstel bij diverse klachten:

  • Fysiek:  darmproblemen, stoelgangproblemen, overspannenheid, overgewicht, gewrichtsklachten. 
  • Mentaal: depressies, angst & burn-out.
  • Emotioneel:  relatieproblemen, jaloers, traumatische ervaringen.
  • Energetisch: oververmoeidheid, hooggevoeligheid, onzekerheid, identiteitsvragen.
  • Spiritueel: levensvragen, behoefte aan meer bewustwording, vastgelopen in dagelijks functioneren.

Bent u nieuwsgierig wat Nicole als onze Lifestyle coach Brunssum voor u kan betekenen?

Ook bij How2behealthy Brunssum kunt u terecht voor een gratis & vrijblijvend adviesgesprek.

Inwendig & uitwendig jong blijven

Wilt u weer fit en vitaal worden? Vraag dan eens een vrijblijvend informatief consult aan bij How2behealthy Brunssum

Tijdens het gratis consult neemt onze Vitaliteitscoach Nicole uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden uw persoonlijke doelen besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van onze programma's en wat deze voor u kunnen betekenen. Geheel vrijblijvend!

   Meer informatie of een gratis en vrijblijvend consult met Nicole, Lifestyle coach Brunssum? Neem dan contact op!
Kunnen we u helpen?
Achternaam*
E-mail*
Plaats
Telefoonnummer
Uw vraag of opmerking
Captcha
Herlaad
Neem contact op!

Nicole Sinkiewicz
Lifestyle coach Brunssum & Gezondheidstherapeut

Telefoonnummer: +31 (0)6-54701801
Mail: nsinkiewicz@how2behealthy.nl
Adres: Rumpenerstraat 4a
6443 CD Brunssum

Aangeboden losse consulten in Brunssum:

√ Detoxprogramma

Voedingstherapie

How2shophealthy

Massage

Wat onze klanten over ons zeggen: