Pascale Plusquin

"Na twee weken waren mijn gewrichtsklachten al verdwenen"

Ineke Brouwers

"Mijn migraine is tot wel 80% afgenomen"

Heidi Damen

"4 kilo afvallen zou fijn zijn, maar het werden er 10"

Tanneke Kusters

"Ik voel me nu beter dan voordat ik kanker kreeg"

IMG_3479

"De service van de medewerkers en de kwaliteit van de producten zijn top! Mijn ervaring met How2behealthy is uitstekend te noemen. Nadat ik in het begin niet alle adviezen opvolgde moest ik een serieuze herstart maken. En met veel succes. Nadat ik de adviezen ben gaan naleven slinkte mijn vetpercentage fors en de overtollige kilo's die mijn overhemden aan de onderkant te strak deden staan. Spiermassa nam toe en het vet rond de organen nam flink af. Dus niet alleen voor korte termijn maar zeer zeker ook voor de lange termijn."

- Onno Hoes -

Mitchell-Krijgsman

"Mijn klachten m.b.t. paniekaanvallen zijn veel minder geworden terwijl ik een nieuwe baan heb met meer verantwoordelijkheid en ik voel mij een stuk fitter. Ook heb ik veel minder gewrichtsklachten , rugpijn en is mijn bloeddruk gedaald. Af en toe kom ik nog terug op controle voor een check en om te zorgen dat mijn nieuwe levensstijl en resultaten blijvend zijn"

- Mitchell Krijgsman -

katja_goed

"Ik ben ruim 8 kilo afgevallen en ik voel me al een stuk fitter. Na mijn eerste consult met Ivo hadden we al snel duidelijk dat de sportschool niet voor mij was. Ik zou proberen om mijn beweging in een meer passende vorm te krijgen. Wandelen, het huis grondig schrobben, zoiets. Wat een opluchting. Iemand die je niet dwingt om naar de sportschool te gaan om heftig te trainen. Hij stimuleert me wel om genoeg beweging te krijgen, maar op een manier die echt bij mij past."

 - Katja Meijering -

rene_goed

I would be selfish if i dont share this with everybody i know. Since a kid i was always sick, i grew up with antibiotics, until I was 8 when my tonsils were removed due to the constant infections. But then my throat started to get infected and i was often sick with pharyngitis. This was like this until recently through a friend i followed the advice of how2behealthy. They change my diet and gave me pro-biotics instead of anti-biotics. This program changed my life completely. As a psychologist i always say to patients that the psyche is part of the body. If we do not take proper care of our physical health we cannot pretend to have a healthy mental life!

- Rene Cane Molinari -

geen_foto

Ik heb eind 2016 het eerste consult gehad bij How2behealthy en Ivo. 
 Ivo heeft mij ruim 1 jaar begeleid en mij goed laten zien en ervaren wat voor mij persoonlijk wel en niet werkt. Zijn coaching en advisering op het gebied van voeding en supplementen was deskundig en prettig.
Nu, na ruim 1 jaar eet ik gevarieerder en lekkerder dan ooit en mijn gezin gaat gewoon mee in de nieuw ingeslagen weg. Ik voel me fit, heb geen last meer van opvliegers en ook mijn slaapproblemen behoren tot het verleden. De knop omzetten naar een gezondere leefstijl moet je zelf doen, maar met de begeleiding en coaching van How2behealthy gaat dat zeker lukken.

 - Christie D -

geen_foto

In het behandelplan werden wederzijdse verwachtingen en doelen geformuleerd. Hierin wordt ook de voortgang bijgehouden. Dit is prettig voor je eigen inzicht en overzicht in je herstelproces. Er wordt een tijdsplanning gemaakt waarin staat aangegeven in welke volgorde bepaalde interventies zullen worden ingezet. Hierbij is te denken aan sport/beweging of juist rust en ontspanning, voedingsadviezen of supplementen, massages, interventies die je lichaam helpen te ontgiften en goed te voeden, etc. Hierbij wil ik Ivo bedanken voor zijn hulp en ondersteuning.

 - Chantal -