Stage lopen

Op zoek naar een stageplaats?

Stage lopen

 

Ook stage lopen doe je bij How2behealthy-Cure4Life! Wij zijn een erkend MBO leerbedrijf bij Ecabo en bieden meerdere stageplaatsen aan binnen een leuk en jong team. We zijn gevestigd in Maastricht, maar kunnen ook bemiddelen om je elders in Nederland of Belgie te plaatsen, bv. bij één van de Cure4Life vestigingen. Daarnaast kunnen we inmiddels ook HBO stagiairs stage lopen bij ons.

Ben jij gepassioneerd over gezondheid, voeding, sport en/of preventieve/natuurlijke gezondheidszorg, schroom dan niet om ons te benaderen.


Waarom stage lopen bij How2behealthy-Cure4Life?

We zijn een jong, enthousiast en groeiend bedrijf met een hele open en informele sfeer met één duidelijk doel/missie: deze wereld een beetje gezonder maken en mensen en hun omgeving helpen gelukkiger en gezonder te worden!. Dit in tegenstelling tot veel bedrijven die winstbejag op de eerste plaats stellen. Wij stellen de mens en onze (leef)wereld centraal! Winst is een instrument en zeker géén doel op zich. Wij werken hard, resultaatgericht, maar wel met passie en plezier en hebben veel uiteenlopende werkzaamheden en projecten van eventorganisatie, website beheer, E-marketing tot administratieve activiteiten enz.


Wie zoeken wij?

 • Enthousiaste,leergierige MBO/HBO stagiairs met een warm hart voor mensen en affiniteit met gezondheidthema's.
 • Opleidingsrichting (online) Marketing, IT of voeding. Andere opleidingsrichting? We denken graag out-of-the-box met je mee of we je kunnen plaatsen. Op dit moment zijn we met spoed op zoek naar een website beheerder/webprofessional!
 • Stagiairs met een zelfstandige, ondernemende en resultaatgerichte instelling én gevoel voor humor!
 • Uitzicht op een betaalde baan bij geschiktheid en indien financieel haalbaar.

Wat bieden wij:

 • Een dynamische en interessante stage waarbij je volledig meedraait in een snelgroeiende start-up
 • Super gezellige en gepassioneerde collega's
 • Je bent onderdeel van de start-up lifestyle
 • Ruimte voor eigen ideeën
 • Mogelijkheden tot groei en persoonlijke ontwikkeling
 • We slaan de VrijMiBo niet graag over!
 • Goede IT faciliteiten en professionele werkomgeving.
 • Ligging dichtbij station.
 • Stage-vergoeding is bespreekbaar maar bij ons wel variabel en afhankelijk van behaalde doelen en resultaten.

Interesse?

Neem contact op met Ivo Houben via info@how2behealthy.nl of 0625004192 / 043-7901114

Interessant artikel?
Ik zou het zeer tof vinden als je dit deelt via de social media buttons!
 
How 2 be healthy - Logo 1_nieuw_200 pixels
Onze beloftes Nieuw 2018

Heeft u een vraag?

Heeft u een specifieke vraag of heeft u het antwoord op uw vraag niet op de website gevonden?

How2behealthy

19 hours 18 minutes ago

NIEUWSFLASH EN WINACTIE Linda van Linda in balans mocht van de dames van The Broth Bar als trouwe klant een 'Bouillon strippenkaart' in ontvangst nemen. Linda gaat het stokje…

Vandaag mochten wij Linda in balans de allereerste bouillon-strippenkaart aanbieden! We geven er nog 3 weg, kijk hieronder wat je moet doen!
Linda is een kanjer die met de hulp van Cure4Life Maastricht ontzettend veel is afgevallen, maar nog veel belangrijker, gezonder is gaan eten en leven! Hier heeft ze hard voor geknokt, en daar mag ze ontzettend trots op zijn.
Gisteren rondde Linda haar broth detox af en om haar de komende weken nog een beetje extra te ondersteunen kan ze nu 11 x bouillon komen halen.
Want dat is de strippenkaart: je koopt de kaart ter waarde van 10 medium bouillons en krijgt de 11de gratis.
Omdat er zoveel mensen ziek zijn op dit moment en wel een health kick kunnen gebruiken, geven we er nog eens 3 weg! Lees hieronder wat je moet doen!
Linda heeft in ieder geval de smaak flink te pakken en zal dan ook op korte termijn het stokje van Myra van den Boorn-Langeweg overnemen om als consulente voor Cure4Life Heuvelland aan de slag te gaan.
Dus like dit bericht en tag diegene waarvan jij vindt dat hij of zij wel een health boost verdient💪
En weet je wat ook nog super sjiek is? Gezondgestel geeft maandagavond 19 maart een Broth detox avond! Kijk hier voor meer informatie https://www.facebook.com/events/1097184797090695/