fitness maastricht

Sportdomein: onze favoriete gym in Maastricht & Eijsden!

fitness maastricht

Op zoek naar een gym in Maastricht of Eijsden? Wij kunnen Fitness & Aerobic Centre Sportdomein van harte aanbevelen. Sportdomein is een erkend sportcentrum en gym, met vestigingen in Maastricht en Eijsden. Gediplomeerde instructeurs en fysiotherapeuten helpen je om je doel te bereiken, fitter te worden en vooral plezier te beleven aan bewegen.

Faciliteiten 

Sportschool Sportdomein beschikt over:

  • Een ruime aerobiczaal waar groepslessen gegeven worden
  • Een aparte ruimte voor fysiotherapie, sportmassage en zonnebank.
  • In de gezellige lounge kan er voor of na het sporten een drankje worden genuttigd.
  • Zakelijke arrangementen voor bedrijven en verenigingen met onder andere aangepaste fitness- en aerobic activiteiten, conditietrainingen, revalidatieprogramma’s en groepstrainingen op afspraak
  • Zowel een vestiging in Maastricht en Eijsden.

Waarom samenwerken

Bewegen en sport is een belangrijke peiler om gezond te blijven en zorgt voor ontspanning. Wij willen onze klanten dan ook helpen om de drempel zo laag mogelijk te maken om in een prettige en ongedwongen sfeer te gaan bewegen en hebben positieve ervaringen met sportcentrum sportdomein. De sfeer is erg prettig en de begeleiding persoonlijk!

Sportdomein is tevens een erkende gym & sportcentrum. De focus ligt op het leveren van kwaliteit aan hun klanten. Deze gym beschikt over diverse keurmerken en certificaten om zich te onderscheiden van andere aanbieders. Sportdomein is onder andere aangesloten bij Fit!vak, de officiële brancheorganisatie voor fitnessbedrijven. Daarnaast zijn ze geregistreerd op het Europese EREPS systeem: een database met gediplomeerde centra en instructeurs.
Recentelijk is Sportdomein gekeurd door LERF, een onafhankelijke, door de brancheorganisatie, het NOC*NSF en de ministeries van EZ en VWS in het leven geroepen stichting. Op alle vlakken werd bovengemiddeld gescoord. Deze erkenning is erg belangrijk om klanten veilig te laten sporten onder professionele begeleiding.

Korting How2behealthy klanten!

How2behealthy en Cure4Life klanten krijgen korting op een 6 maanden abonnement bij gym sportdomein. 6=5! Dat betekent een korting van bijna 20% op een regulier onbeperkt abonnement. Je betaalt dan nog maar €34,60 p.m. i.p.v. €41,50!
De tarieven vind je hier

Tevens is het mogelijk om dit abonnement in onze webshop aan te schaffen.

Adres & contactgegevens

Sportdomein Maastricht
Aubeldomein 1
Maastricht

043-3671691
Info@sportdomein-maastricht.nl

Sportdomein Eijsden
Joseph Partounsstraat 8
Eijsden

043-3117764
info@sportdomein-eijsden.nl

How 2 be healthy - Logo 1_nieuw_200 pixels
Onze beloftes Nieuw 2018

Heeft u een vraag?

Heeft u een specifieke vraag of heeft u het antwoord op uw vraag niet op de website gevonden?