Gym in Maastricht

Sportdomein: onze favoriete gym in Maastricht & Eijsden!

Gym in Maastricht

Op zoek naar een gym in Maastricht of Eijsden? Wij kunnen Fitness & Aerobic Centre Sportdomein van harte aanbevelen. Sportdomein is een erkend sportcentrum en gym, met vestigingen in Maastricht en Eijsden. Gediplomeerde instructeurs en fysiotherapeuten helpen je om je doel te bereiken, fitter te worden en vooral plezier te beleven aan bewegen.

Faciliteiten 

Sportschool Sportdomein beschikt over:

  • Een ruime aerobiczaal waar groepslessen gegeven worden
  • Een aparte ruimte voor fysiotherapie, sportmassage en zonnebank.
  • In de gezellige lounge kan er voor of na het sporten een drankje worden genuttigd.
  • Zakelijke arrangementen voor bedrijven en verenigingen met onder andere aangepaste fitness- en aerobic activiteiten, conditietrainingen, revalidatieprogramma’s en groepstrainingen op afspraak
  • Zowel een vestiging in Maastricht en Eijsden.

Waarom samenwerken

Bewegen en sport is een belangrijke peiler om gezond te blijven en zorgt voor ontspanning. Wij willen onze klanten dan ook helpen om de drempel zo laag mogelijk te maken om in een prettige en ongedwongen sfeer te gaan bewegen en hebben positieve ervaringen met sportcentrum sportdomein. De sfeer is erg prettig en de begeleiding persoonlijk!

Sportdomein is tevens een erkende gym & sportcentrum. De focus ligt op het leveren van kwaliteit aan hun klanten. Deze gym beschikt over diverse keurmerken en certificaten om zich te onderscheiden van andere aanbieders. Sportdomein is onder andere aangesloten bij Fit!vak, de officiële brancheorganisatie voor fitnessbedrijven. Daarnaast zijn ze geregistreerd op het Europese EREPS systeem: een database met gediplomeerde centra en instructeurs.
Recentelijk is Sportdomein gekeurd door LERF, een onafhankelijke, door de brancheorganisatie, het NOC*NSF en de ministeries van EZ en VWS in het leven geroepen stichting. Op alle vlakken werd bovengemiddeld gescoord. Deze erkenning is erg belangrijk om klanten veilig te laten sporten onder professionele begeleiding.

Korting How2behealthy klanten!

How2behealthy en Cure4Life klanten krijgen korting op een 6 maanden abonnement bij gym sportdomein. 6=5! Dat betekent een korting van bijna 20% op een regulier onbeperkt abonnement. Je betaalt dan nog maar €34,60 p.m. i.p.v. €41,50!
De tarieven vind je hier

Tevens is het mogelijk om dit abonnement in onze webshop aan te schaffen.

Adres & contactgegevens

Sportdomein Maastricht
Aubeldomein 1
Maastricht

043-3671691
Info@sportdomein-maastricht.nl

Sportdomein Eijsden
Joseph Partounsstraat 8
Eijsden

043-3117764
info@sportdomein-eijsden.nl

How 2 be healthy - Logo 1_nieuw_200 pixels
Onze beloftes Nieuw 2018

Heeft u een vraag?

Heeft u een specifieke vraag of heeft u het antwoord op uw vraag niet op de website gevonden?

How2behealthy

1 day 13 minutes ago

NIEUWSFLASH EN WINACTIE Linda van Linda in balans mocht van de dames van The Broth Bar als trouwe klant een 'Bouillon strippenkaart' in ontvangst nemen. Linda gaat het stokje…

Vandaag mochten wij Linda in balans de allereerste bouillon-strippenkaart aanbieden! We geven er nog 3 weg, kijk hieronder wat je moet doen!
Linda is een kanjer die met de hulp van Cure4Life Maastricht ontzettend veel is afgevallen, maar nog veel belangrijker, gezonder is gaan eten en leven! Hier heeft ze hard voor geknokt, en daar mag ze ontzettend trots op zijn.
Gisteren rondde Linda haar broth detox af en om haar de komende weken nog een beetje extra te ondersteunen kan ze nu 11 x bouillon komen halen.
Want dat is de strippenkaart: je koopt de kaart ter waarde van 10 medium bouillons en krijgt de 11de gratis.
Omdat er zoveel mensen ziek zijn op dit moment en wel een health kick kunnen gebruiken, geven we er nog eens 3 weg! Lees hieronder wat je moet doen!
Linda heeft in ieder geval de smaak flink te pakken en zal dan ook op korte termijn het stokje van Myra van den Boorn-Langeweg overnemen om als consulente voor Cure4Life Heuvelland aan de slag te gaan.
Dus like dit bericht en tag diegene waarvan jij vindt dat hij of zij wel een health boost verdient💪
En weet je wat ook nog super sjiek is? Gezondgestel geeft maandagavond 19 maart een Broth detox avond! Kijk hier voor meer informatie https://www.facebook.com/events/1097184797090695/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.