Partners Maastricht e.o.

We kunnen niet alles zelf en geloven in samenwerking!

Als How2behealthy klant werkt u aan uw gezondheid en veel van onze partners willen u dus graag met een aantrekkelijke korting kennis laten maken met hun assortiment. 

Aanbiedingen van onze partners vindt u in onze webshop!

Als How2behealthy klant krijgt u een individuele kortingscode, dus sla uw slag! Nog géén kortingscode ontvangen? Neem contact met ons op!

partners Maastricht

Onze partners

The Broth Bar

BOTTENBOUILLON
The Broth Bar is de eerste dagzaak in Maastricht en omstreken die zich geheel toelegt op dé natuurlijke healthboost van binnenuit: bottenbouillon! Of je nu komt genieten van een kop verwarmende bone broth in onze gezellige zaak of een beker meeneemt voor onderweg of thuis: a cup a day, keeps the doctor away! Échte biologische bottenbouillon versterkt namelijk jouw immuunsysteem en geeft je lichaam een flinke health kick. Omdat het helaas een tijdrovend klusje is om zelf verse bouillon te maken, besloten ‘Broth babes’ Charlotte en Tanja om een zaak te openen die het helende, heerlijke en verwarmende goedje makkelijk voor jou beschikbaar maakt.

(H)EERLIJKE BIOLOGISCHE EN 100% GLUTENVRIJE SLOW FOOD GERECHTEN
Daarnaast kun je bij The Broth Bar genieten van (h)eerlijke biologische en 100% glutenvrije slow food gerechten, ook geïnspireerd door Paleo, WAPF. Vol liefde en enthousiasme maken de dames voedingswaren die écht goed voor je zijn, van stoofpotten en bouillon tot taarten en gebak. Met een rugzak vol kennis bereiden Charlotte en Tanja échte voeding om je vingers bij af te likken: eerlijk, puur en bommetjevol voedingsstoffen. The Broth Bar is er voor iedereen; van drukke professionals, studenten en sporters tot mensen met gezondheids- en darmproblemen. Ook veganisten en vegetariërs kunnen bij ons hun hart op!

FAIR FOOD
Bij The Broth Bar willen we je verwennen met écht eten, dat niet alleen lekker smaakt maar ook nog eens jouw gezondheid ondersteunt. Al onze producten zijn volledig glutenvrij en worden gemaakt van de beste, natuurlijke ingrediënten: gewoon zoals de natuur ze bedoeld heeft. We vermijden chemische E-nummers en toevoegingen, gebruiken geen bewaar-additieven en streven naar GMO sojavrij. We maken gebruik van (dierlijke) producten van eerlijke – veelal lokale – herkomst en van dieren die een natuurlijk leven hebben geleid. Onze bouillons worden bereid van grasgevoerde of vrije-uitloop dieren, met gefilterd water en met biologische en waar mogelijk biodynamische groenten. Omdat we gezonde toppers als kokosnoten, avocado’s, olijven en chufanoten niet zomaar in Limburg vinden, halen we die net iets verder weg. Maar ook daar kennen we onze leveranciers en vinden we het belangrijk dat de producenten eerlijk loon ontvangen. Zo willen wij de wereld een beetje mooier maken, met échte voeding!

 

Korting How2behealthy klanten!

Maak NU kennis met de Brothbar en kies uit deze kortingen!! 

  • 20% korting op gerechten van de kaart 
  • Gratis small bouillon
  • Gratis sipcup broth to go