Partners Zuid Limburg

We kunnen niet alles zelf en geloven in samenwerking!

Als How2behealthy klant werkt u aan uw gezondheid en veel van onze partners willen u dus graag met een aantrekkelijke korting kennis laten maken met hun assortiment. 

Aanbiedingen van onze partners vindt u in onze webshop!

Als How2behealthy klant krijgt u een individuele kortingscode, dus sla uw slag! Nog géén kortingscode ontvangen? Neem contact met ons op!

partners Maastricht

Beautysalon

schoonheidssalon gianluca
Meer informatie

Salon voor gezonde & natuurlijke huidverzorging, huidverbetering en massages.
De gezondheid van de huid komt van binnen en van buiten!
Inwendig: erfelijke aanleg, levenswijze en vooral voeding zijn zeer belangrijk. Een gezonde voeding, met de noodzakelijke bouwstoffen voor lichaam en huid, is daarom erg belangrijk. De dwarsdoorsnede van de huid hiernaast (foto) toont duidelijk het belang van een gezonde voeding aan.
Uitwendig: de juiste huidverzorging, dankzij de kwalitatieve bionome huidverzorging van Dr. Baumann Cosmetic!

U kunt bij ons terecht voor het maken van een huidanalyse of meer info.

 

Korting How2behealthy klanten!

Korting How2behealthy klanten!

Coupon voor gratis huidanalyse t.w.v. €31,50 voor iedereen die een bestelling doet van minimaal €20 in de webshop.

How2behealthy abonnees 3 mnd: Gratis huidanalyse t.w.v. €31,50, 15% korting op 1 behandeling naar keuze: uitgebreide behandeling €48, basis behandeling €39,50, 5% korting bij 1e aanschaf van producten dr. Baumann.

How2behealthy abonnees 6 mnd: Gratis huidanalyse t.w.v. €31,50, 20% korting op 1 behandeling naar keuze: luxe behandeling €59, uitgebreide behandeling €48, basis behandeling €39,50, 10% korting bij 1e aanschaf van producten dr. Baumann.

Sportschool

gym in Maastricht
Meer informatie

Ons favoriete sportcentrum in Maastricht & Eijsden!

Fitness & Aerobic Centre Sportdomein is een erkend sportcentrum, met vestigingen in Maastricht en Eijsden. Gediplomeerde instructeurs en fysiotherapeuten helpen je om je doel te bereiken, fitter te worden en vooral plezier te beleven aan bewegen.

Faciliteiten

Sportschool Sportdomein beschikt over:

 • Een ruime aerobiczaal waar groepslessen gegeven worden
 • Een aparte ruimte voor fysiotherapie en zonnebank.
 • In onze gezellige lounge kan er voor of na het sporten een drankje worden genuttigd.

Waarom samenwerken?

Bewegen en sport is een belangrijke peiler om gezond te blijven en zorgt voor ontspanning. Wij willen onze klanten dan ook helpen om de drempel zo laag mogelijk te maken om in een prettige en ongedwongen sfeer te gaan bewegen en hebben positieve ervaringen met sportcentrum sportdomein. De sfeer is erg prettig en de begeleiding persoonlijk!

 

Korting How2behealthy klanten!

Korting How2behealthy klanten!

How2behealthy klanten krijgen korting op een 6 maanden abonnement bij sportcentrum sportdomein. 6=5! Dat betekent een korting van bijna 20% op een regulier onbeperkt abonnement. Je betaalt dan nog maar €34,60 p.m. i.p.v. €41,50!
De tarieven vind je hier.

Yoga

ssa-logo
Meer informatie

Sri Sri Ayurveda is een dynamisch team van ervaren ayurvedisch specialisten en gedreven assistenten. We streven ernaar om veel meer te zijn dan de zoveelste alternatieve vorm van geneeskunde: onze passie is om u te laten kennismaken met ayurveda, een van de oudste holistische medische wetenschappen ter wereld en u te laten ervaren hoe goed dit u doet.

Wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw gezondheid door middel van ayurveda in balans komt en blijft. Onze aanpak gaat verder dan enkel symptoombestrijding: u staat centraal tijdens dit proces, u voelt zich weer fit en vitaal.

Het enthousiasme dat wij hebben voor deze inspirerende Indiase wetenschap met zijn unieke polsdiagnose in combinatie met levensstijladvies en natuurlijke voedingssupplementen willen wij graag op u overbrengen.

Korting How2behealthy klanten!

Korting How2behealthy klanten!

Coupon voor 3 gratis lessen te volgen bij een 10-rittenkaart sri sri yoga les.  

20% korting op losse lessen (€8,- I.P.V. €10,-).

 

Beautysalon

Nadine_Gregoire_perfect_skin
Meer informatie

Their story

Instituut voor huidverbetering Nadine Gregoire in Maastricht bestaat nu al 20 jaar en is befaamd in Maastricht en verre omstreken. Het nu met twee artsen en een huidtherapeute verrijkte team zet al zijn ervaring en kundigheid in voor een stralend eindresultaat.

Goed om te weten dat het Instituut voor Huidverbetering Nadine Gregoire dankzij het GGD- certificaat met tal van zorgverzekeraars samenwerkt. Bovendien is dit topinstituut aangesloten bij de Algemene Bond van Schoonheidsspecialisten, de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het BIG-kwaliteitsregister, heel vertrouwd.

korting How2behealthy klanten!

Korting How2behealthy klanten

How2behealthy klanten die een van onze programma’s 

(ook How2stayhealthy) volgen ontvangen:

 • Gedurende het traject 20% korting op alle Nadine Gregoire diensten exclusief inspuitingen.

Bent u klant bij Nadine Gregoire en wordt u How2behealthy klant? Ook dan komt u in aanmerking voor aantrekkelijke kortingen

 • U ontvangt een welkomstcadeau t.w.v. ca €50 bij het volgen van een van de How2behealthy programma’s
 • 20% korting bij een los consult (€48 i.p.v. €60)

Restaurant

bijzonder_restaurant_nieuw
Meer informatie

Ons favoriete restaurant in Maastricht!

Zelf ga ik (Ivo Houben) regelmatig bij dit bijzonder restaurant eten. Bij restaurant Bijzonder is lekker en puur eten met de paplepel in gegeven! Beide eigenaars leven allebei gezond, sporten veel en letten bewust op wat ze eten.

Mensen willen weten wat ze eten, waar het vandaan komt en waarom het goed voor ze is. Bij Bijzonder willen ze een plek creëren waar ze jou kennis laten maken met pure en eerlijke producten. Zij serveren “bijzondere gerechten”, waar gezondheid en gezelligheid samenkomen.

Food Sharing

Dit concept is gericht op samen eten, zoals de kenmerkende keukentafel bij onze oma’s. Waar we onze potjes en pannetjes met elkaar delen. Dat betekent dat zij gerechtjes maken ter grootte van een tussengerecht. Je stelt zelf je eigen proeverij samen bestaande uit 2-3 gerechtjes per persoon om zodanig zoveel mogelijk smaken te ontdekken.

Samenwerking

Momenteel zijn we aan het nadenken hoe we deze samenwerking verder vorm gaan geven. Wordt vervolgd!!

Korting How2behealthy klanten!

Korting How2behealthy klanten!

Momenteel zijn we aan het nadenken hoe we deze samenwerking verder vorm gaan geven. Wordt vervolgd!! 

Restaurant

the-broth-bar-logo
Meer informatie

BOTTENBOUILLON
The Broth Bar is de eerste dagzaak in Maastricht en omstreken die zich geheel toelegt op dé natuurlijke healthboost van binnenuit: bottenbouillon! Of je nu komt genieten van een kop verwarmende bone broth in onze gezellige zaak of een beker meeneemt voor onderweg of thuis: a cup a day, keeps the doctor away! Échte biologische bottenbouillon versterkt namelijk jouw immuunsysteem en geeft je lichaam een flinke health kick. Omdat het helaas een tijdrovend klusje is om zelf verse bouillon te maken, besloten ‘Broth babes’ Charlotte en Tanja om een zaak te openen die het helende, heerlijke en verwarmende goedje makkelijk voor jou beschikbaar maakt.

(H)EERLIJKE BIOLOGISCHE EN 100% GLUTENVRIJE SLOW FOOD GERECHTEN
Daarnaast kun je bij The Broth Bar genieten van (h)eerlijke biologische en 100% glutenvrije slow food gerechten, ook geïnspireerd door Paleo, WAPF. Vol liefde en enthousiasme maken de dames voedingswaren die écht goed voor je zijn, van stoofpotten en bouillon tot taarten en gebak. Met een rugzak vol kennis bereiden Charlotte en Tanja échte voeding om je vingers bij af te likken: eerlijk, puur en bommetjevol voedingsstoffen. The Broth Bar is er voor iedereen; van drukke professionals, studenten en sporters tot mensen met gezondheids- en darmproblemen. Ook veganisten en vegetariërs kunnen bij ons hun hart op!

FAIR FOOD
Bij The Broth Bar willen we je verwennen met écht eten, dat niet alleen lekker smaakt maar ook nog eens jouw gezondheid ondersteunt. Al onze producten zijn volledig glutenvrij en worden gemaakt van de beste, natuurlijke ingrediënten: gewoon zoals de natuur ze bedoeld heeft. We vermijden chemische E-nummers en toevoegingen, gebruiken geen bewaar-additieven en streven naar GMO sojavrij. We maken gebruik van (dierlijke) producten van eerlijke – veelal lokale – herkomst en van dieren die een natuurlijk leven hebben geleid. Onze bouillons worden bereid van grasgevoerde of vrije-uitloop dieren, met gefilterd water en met biologische en waar mogelijk biodynamische groenten. Omdat we gezonde toppers als kokosnoten, avocado’s, olijven en chufanoten niet zomaar in Limburg vinden, halen we die net iets verder weg. Maar ook daar kennen we onze leveranciers en vinden we het belangrijk dat de producenten eerlijk loon ontvangen. Zo willen wij de wereld een beetje mooier maken, met échte voeding!

Korting How2behealthhy klanten!

Korting How2behealthy klanten!

Maak NU kennis met de Brothbar! Als klant krijg je 3 gesigneerde visitekaartjes. Bij inlevering van een kaartje bij de Brothbar kan je kiezen uit onderstaande kortingen!

 • 20% korting op gerechten van de kaart 
 • Gratis small bouillon
 • Gratis sipcup broth to go

Natuurgroothandel

natuurgroothandel
Meer informatie

Over Natuurgroothandel

Je vindt bij ons niet alleen artikelen zonder e-nummers en zonder toegevoegde suikers, maar ook kennis op dit gebied en culinaire inspiratie die aansluit op jouw voedingsstijl.
Kennis die wij willen delen middels onze site, social-media en onze bloggers. Culinaire inspiratie in de vorm van recepten op de site, kookdemonstraties op de open dagen en op beurzen.

De naam Groothandel: wij zijn er voor particuliere consumenten en zakelijke klanten.
Wij noemen het groothandel, omdat je extra voordeel ontvangt bij het bestellen in collo's: de omverpakking van een product. De collo-inhoud/ omverpakking staat altijd bij het product vermeld.
Bij het bestellen en kopen van de omverpakking ontvang je altijd meer dan 10% korting. Deze prijs staat eronder vermeld.

Korting How2behealthy klanten!

Korting how2behealthy klanten

Ben je How2behealthy klant dan ontvang je op aanvraag een kortingscode. Met deze kortingscode ontvang je bij je eerste bestelling bij meer dan €50 een welkomstcadeau bestaande uit:

 1. Retap fles
 2. 1 fles aqua carpatica
 3. Surprise (in de vorm van een product)

Elk kwartaal ontvang je 3% van je totaalaankoop bij de natuurgroothandel.com terug in de vorm van spaarpunten in de How2behealthy healthwebshop. Voorbeeld: heb je voor €300 aan producten gekocht dan schrijven we voor €9 aan spaarpunten bij in de webshop!