Natuurvoedingswinkel Ochun.shop -> levering-stop momenteel (maart '18) in hun webshop vanwege privé omstandigheden!

We kunnen niet alles zelf en geloven in samenwerking!

Als How2behealthy klant werkt u aan uw gezondheid! Ook onze partner natuurvoedingswinkel Spiruella.shop wilt u graag met een aantrekkelijke korting kennis laten maken met hun assortiment. 

Als How2behealthy klant krijgt u maar liefst 10% korting op het gehele assortiment van natuurvoedingswinkel Ochun.shop! dus sla uw slag! Nog géén kortingscode ontvangen? Neem contact met ons op!

Natuurvoedingswinkel Spiruella.shop

Waarom samenwerken?

Binnen onze visie neemt natuurvoeding een centrale plaats in. We eten ongeveer 1000 kg voeding per jaar! Het is van groot belang dat de basis van deze voeding en voedselkeuze past bij onze stofwisseling en spijsvertering! Natuurvoedingswinkel Ochun.shop biedt raw, bio & non-GMO natuurvoeding tegen een scherpe prijs. Deze natuurvoeding vormt een goede basis voor een gezonde levensstijl en een leven zonder welvaartsziekten. Wij kochten al sinds 2010 producten bij natuurvoedingswinkel Ochun.shop. We zijn blij dat Raymond Servaas opnieuw de deuren heeft geopend! How2behealthy & Ochun.shop, een geweldige match!

Geschiedenis Ochun.shop

Vanuit een sportieve en gezonde levensstijl, die ongeveer 30 jaar geleden is ontstaan, zijn zij voor het eerst 15 jaar geleden in aanraking gekomen met natuurvoeding. Natuurvoeding bevat hoge concentraties aan nutriënten en sluit goed aan op onze stofwisseling en spijsvertering. In 2010 heeft Raymond Servaas een van de eerste bio en raw natuurvoeding webshops in het leven geroepen. Helaas is deze webshop en domeinnaam door omstandigheden verloren gegaan. Gelukkig is sinds oktober 2016 de nieuwe Ochun.shop herboren!

Natuurvoedingswinkel Ochun.shop

Ochun.shop is een webwinkel in verkoop van biologische, raw, non-GMO natuurvoedingsmiddelen. Zij bieden een hernieuwd uitgebreid assortiment aan natuurvoeding van biologische kruiden, noten & zaden tot gedroogde fruitpoeders.  Nieuwsgierig? Ga dan naar de site Ochun.shop

ps. vergeet als How2behealthy klant uiteraard niet om van uw kortingscode gebruik te maken