Linda in Balans - Mijn verhaal

Linda in Balans

Hoi! Ik ben Linda, 30 jaar, getrouwd, moeder van twee kinderen en werkzaam als pedagogisch medewerker in de kinderopvang.
Linda in balans gaat over zaken die ik tegenkom bij het realiseren en inmiddels vasthouden van een gezonde en gelukkige levensstijl, nadat ik zelf 50 kilo ben afgevallen dankzij het Cure4Life programma

Ik hoop mensen met mijn blog te kunnen motiveren en inspireren hetzelfde te doen. Mijn blog zal bestaan uit onder andere recepten, productrecensies en tips.  Heb jij ideeën/wensen waar ik nog meer over kan schrijven, laat het me gerust weten! Stuur me een chatbericht, reactie of Facebookbericht! 

Mijn Blogs

Meer informatie

Kunnen we u helpen?
Achternaam*
E-mail*
Plaats
Uw vraag of opmerking

Op Linda’s magazine abonneren?

Facebook Posts

20 hours ago

Linda in balans

Als ik mensen in mijn praktijk of privé vertel over mijn afvalproces, vragen ze altijd:'Heb je erbij gesport?' of 'Als ik Cure4life ga volgen hoef ik toch niet te gaan sporten als een gek he?'.
Nee, om af te vallen hoef je niet te overdreven te gaan sporten of absurde trainingsschema's te volgen. Dat komt omdat het programma van Cure4life gericht is op pure gezonde voeding en niet op sport. Voeding is namelijk de enige constante factor in ons leven. Een mens kan namelijk best zonder sporten. Zonder voeding sterft een mens. En dat is precies de reden waarom wij pure onbewerkte voeding zo belangrijk vinden.

Ben ik dan tegen sporten? Nee, natuurlijk niet! Sporten kan een extra kick geven bij je afvalproces. Zolang het maar leuk en prettig blijft. Alsmaar blessures hebben is natuurlijk ook niet ideaal. En de een vindt 10 km rennen fijn, de ander legt ze liever fietsend of wandelend af. Ik ren graag, maar geniet net zo erg van een lekkere wandeling, spinningsessie of ouderswets aan de gewichten hangen. Het maakt niet uit als het maar verantwoord en plezierig is voor iedereen😉.

#lindainbalans #cure4lifeheuvelland #health #fit #healthylifestyle #healthyfood
... See MoreSee Less

View on Facebook