Linda in Balans | Mijn verhaal

Linda in Balans

Hoi! Ik ben Linda, 30 jaar, getrouwd, moeder van twee kinderen en werkzaam als pedagogisch medewerker in de kinderopvang.
Linda in balans gaat over zaken die ik tegenkom bij het realiseren en inmiddels vasthouden van een gezonde en gelukkige levensstijl, nadat ik zelf 50 kilo ben afgevallen dankzij het Cure4Life programma

Ik hoop mensen met mijn blog te kunnen motiveren en inspireren hetzelfde te doen. Mijn blog zal bestaan uit onder andere recepten, productrecensies en tips.  Heb jij ideeën/wensen waar ik nog meer over kan schrijven, laat het me gerust weten! Stuur me een chatbericht, reactie of Facebookbericht! 

Mijn Blogs

Meer informatie

Kunnen we u helpen?
Achternaam*
E-mail*
Plaats
Uw vraag of opmerking

Op Linda’s magazine abonneren?

Error:(#15) Requires session when calling from a desktop app