Linda in balans - mijn verhaal

Hoi! Ik ben Linda, 30 jaar, getrouwd, moeder van twee kinderen en werkzaam op de kinderafdeling van een groot kledingconcern.
Linda in balans gaat over zaken die ik tegenkom bij het realiseren en inmiddels vasthouden van een gezonde en gelukkige levensstijl, nadat ik zelf 50 kilo ben afgevallen dankzij het Cure4Life programma
Linda in Balans
Ik hoop mensen met mijn blog te kunnen motiveren en inspireren hetzelfde te doen. Mijn blog zal bestaan uit onder andere recepten, productrecensies en tips.  Heb jij ideeën/wensen waar ik nog meer over kan schrijven, laat het me gerust weten! Stuur me een chatbericht, reactie of Facebookbericht! 

Linda in Balans

Op Linda’s magazine abonneren?

Linda 3
Linda in balans
Linda 4

Mijn blogs

Granola

Zelf gezonde en lekkere granola maken.

Zelf gezonde en lekkere granola maken. Van de week poste ik op de Facebook-pagina van Linda in Balans dat ik een recept aan het uitproberen was. Deze keer was dat van ‘Granola’.Read More…

Lees verder
gouden pasta

Gouden pasta, een natuurlijk geneesmiddel!

Gouden pasta, een natuurlijk geneesmiddel! Zoals jullie weten ben ik ook actief met Linda in Balans op Facebook. Een tijd geleden poste ik een bericht over ‘Gouden melk’ en ‘Gouden pasta’. OpRead More…

Lees verder
Darmen

Darmen, de basis van je gezondheid.

Darmen, de basis van je gezondheid Een gezonde levensstijl bestaat merendeels uit voeding. Wat je eet is de basis voor hoe jij je voelt. Alles wat wij voelen en ervaren komt vanuitRead More…

Lees verder