Linda in Balans - Mijn verhaal

Linda in Balans

Hoi! Ik ben Linda, 30 jaar, getrouwd, moeder van twee kinderen en werkzaam als pedagogisch medewerker in de kinderopvang.
Linda in balans gaat over zaken die ik tegenkom bij het realiseren en inmiddels vasthouden van een gezonde en gelukkige levensstijl, nadat ik zelf 50 kilo ben afgevallen dankzij het Cure4Life programma

Ik hoop mensen met mijn blog te kunnen motiveren en inspireren hetzelfde te doen. Mijn blog zal bestaan uit onder andere recepten, productrecensies en tips.  Heb jij ideeën/wensen waar ik nog meer over kan schrijven, laat het me gerust weten! Stuur me een chatbericht, reactie of Facebookbericht! 

Mijn Blogs

Meer informatie

Kunnen we u helpen?
Achternaam*
E-mail*
Plaats
Uw vraag of opmerking

Op Linda’s magazine abonneren?

Facebook Posts

NEWSFLASH! En een leuke WINACTIE!

Gisteren mocht ik van die o zo lieve dames van The Broth Bar een strippenkaart bouillon in ontvangst nemen. Een beloning voor mijn eigen gevecht tegen de kilo's en de keuze om gezond te gaan eten en leven.
Ik ben om. Bouillon is zo belangrijk en zo'n heerlijke opkikker voor je gezondheid. Praat ik natuurlijk wel over ECHTE bouillon getrokken van botten en niet over de blokjes van de maggi😉.

Daarnaast ben ik zo blij met een zaak als The Broth Bar. Ik kan daar echt onbezorgd genieten van de gerechten zonder te moeten vragen wat er nou allemaal in zit en hoe het bereid wordt. Een verademing!

AND THE RUMOURS ARE TRUE.. Ik heb besloten om consulent te worden bij Cure4Life Heuvelland. Ik ga het stokje overnemen van Myra van den Boorn-Langeweg. Ik heb er enorm veel zin om echt mensen te helpen en begeleiden in de weg naar een gezonde, nieuwe levensstijl.

The Broth Bar verloot trouwens 3 strippenkaarten. Met deze kaart kun je 11x een medium bouillon 2 go of ingevroren (voor thuis) afhalen. Hoe je deze kunt winnen? Klik op hun bericht en tag iemand van wie jij denkt dat deze zo'n kaartje verdiend! Taggen maar!!!✌.
... See MoreSee Less

Vandaag mochten wij Linda in balans de allereerste bouillon-strippenkaart aanbieden! We geven er nog 3 weg, kijk hieronder wat je moet doen! Linda is een kanjer die met de hulp van Cure4Life Maastrich...

View on Facebook