Linda in balans - mijn verhaal

Hoi! Ik ben Linda, 30 jaar, getrouwd, moeder van twee kinderen en werkzaam op de kinderafdeling van een groot kledingconcern.
Linda in balans gaat over zaken die ik tegenkom bij het realiseren en inmiddels vasthouden van een gezonde en gelukkige levensstijl, nadat ik zelf 50 kilo ben afgevallen dankzij het Cure4Life programma
Linda in Balans
Ik hoop mensen met mijn blog te kunnen motiveren en inspireren hetzelfde te doen. Mijn blog zal bestaan uit onder andere recepten, productrecensies en tips.  Heb jij ideeën/wensen waar ik nog meer over kan schrijven, laat het me gerust weten! Stuur me een chatbericht, reactie of Facebookbericht! 

Volg Linda in balans ook op
Facebook!

Op Linda’s magazine abonneren?

Linda 3
Linda in balans
Linda 4

Mijn blogs

Gezond ontbijt

Gezond ontbijt voor alle (drukke) moeders!

Ochtendspits – Gezond ontbijt onmogelijk? Wij moeders kennen het allemaal. Maar niet alleen op de weg. Nee, ochtendspits in huis. Zelf aankleden en klaar maken. Kinderen verzorgen, aankleden, eten klaarmaken, naar schoolRead More…

Lees verder
Levensstijl veranderen

Levensstijl veranderen en het gezin.

Je levensstijl veranderen is niet niks. Zeker als het van vandaag op morgen gebeurt. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het niet anders had willen doen. Als ik was gaan afbouwenRead More…

Lees verder
Gezonde levensstijl

10 uitspraken die je kunt verwachten bij een verandering naar een gezondere levensstijl.

10 uitspraken die je kunt verwachten bij een verandering naar een gezondere levensstijl. Als je begint met het veranderen van je levensstijl naar een gezondere levensstijl, merkt je omgeving dat ook. Zo’nRead More…

Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *