Gezond afvallen
Cure4Life consulent worden?

Cure4Life consulent worden in België of Zuid-Limburg (NL)?

Cure4Life Consulent worden? Cure4Life zoekt gemotiveerde consulenten en of therapeuten (in opleiding) die als zelfstandig ondernemer mensen met overgewicht en daaraan gerelateerde gezondheidsklachten  naar een gezond gewicht en gezonder leven begeleiden.

Naast het bieden van een uniek en individueel voedings- en gezondheidsplan, zetten we daarbij in op een passende, haalbare en duurzame leefstijl. Persoonlijke coaching is een onlosmakelijk onderdeel!

Cure4Life

Cure4Life biedt de klant een persoonlijk voedings- en gezondheidsprogramma gebaseerd op een uitgebreide medische anamnese, inclusief bloed- urine en speekselanalyse. Dit persoonlijke programma komt tot stand in samenwerking met ons (para)medisch team en wordt op maat gemaakt.

Professionele coaching tijdens het Cure4Life traject is essentieel voor een optimaal resultaat. Kortom, een totaaloplossing voor iedereen die gezonder en gelukkiger wil leven. Want de belangrijkste basis van geluk is gezondheid.

Voorwaarden

De Cure4Life consulent werkt en denkt op MBO/HBO-niveau en heeft bij voorkeur een gerichte vakopleiding genoten (paramedisch, (natuur)voeding, natuurgeneeskunde etc.) Medisch basis kennis is een pre. Cure4Life biedt nadat de eerste twee startersdagen succesvol zijn afgerond drie studiedagen per jaar om kennis en kunde blijvend te verbreden en te verdiepen. 

Daarnaast word je onderdeel van het actieve Cure4Life netwerk waarbij veel ervaringen gedeeld worden en je alle ruimte hebt om onderling te connecten en eventueel samen te werken. Dit wordt door bijna alle consulenten / therapeuten als een enorme toegevoegde waarde ervaren.

Ook is de relatie tussen het Cure4Life hoofdkantoor en de consulenten / therapeuten informeel en sociaal. Dit biedt een plezierige en respectvolle samenwerking.

Meld je aan!
Ben jij die gemotiveerde, enthousiaste zelfstandige consulent / therapeut (in opleiding) en wil je ook onderdeel worden van het Cure4Life netwerk? Ben je een starter of heb je al een eigen praktijk, we komen graag met je in gesprek. Laat het ons weten! Stuur nu een e-mail naar Ivo Houben (distributeur Cure4Life in België) voor een concrete afspraak!

 

Wat vinden klanten van Cure4Life Zuid-Limburg

Gezond afvallenShirley Borremans persoonlijke verhaal (deel I):

Ik wil graag mijn tussentijdse verhaal met jullie delen over mijn Cure4Life ervaring.
Ik ben Shirley, 24 jaar en kamp al jaren met overgewicht.
Dit probleem is met de jaren steeds erger geworden en er moest echt iets gebeuren. In de etalage kwam ik Cure4Life tegen en wilde eens een intake gesprek aangaan. Ik ben eerlijk gezegd met een behoorlijk sceptisch gevoel aan het programma begonnen. Ik heb al zo ontzettend veel dingen geprobeerd om gewicht te verliezen, dat ik niet meer echt vertrouwen had in welk soort programma dan ook. Toch ben ik op 3 september 2015 gestart met het programma. Steeds een beetje meer afbouwen in mijn slechte eetgewoonten en eetpatroon en meer water drinken. Dit ging mij vrij makkelijk af, omdat je beetje bij beetje alles afbouwt en niet alles in 1 keer hoeft te laten. Je lichaam begint al te wennen aan een nieuw eetpatroon. Uiteindelijk na 3 weken afbouwen met eten en mijn lichaam te hebben ontgiftigd met veel water, was ik al 5 kg kwijt. Mensen begonnen al aan mij te zien dat ik niet zo opgeblazen uitzag en zo voelde ik mij ook niet meer. Na die 3 weken ging mijn uitdaging echt beginnen, want toen begon ik aan mijn persoonlijke programma. Opgesteld door een medisch team.
Een hele lijst met voedingsmiddelen die ik alleen nog maar mag hebben en een receptenboekje om mij op weg te helpen. Voor mij heeft de uitdaging totaal niet gelegen in het minderen van eten, me houden aan de voedingsmiddelen of aan het programma op zich.
Voor mij lag de uitdaging puur in het variëren van recepten en gewoon lekker leren koken. Uiteindelijk is dit toch steeds met hulp van Ivo gelukt.
Ivo is een zeer goede steun voor mij als ik het even niet meer zie zitten of als ik weer eens een vraag heb over wat ik wel en niet mag hebben. Hij motiveert mij behoorlijk en is altijd positief ingesteld. Ik ben nu zelf 3 maanden aan het programma bezig, bijna halverwege mijn streefgewicht en al 17 kg kwijt!! Ik ben nog steeds erg gemotiveerd en ik voel me al een stuk beter dan voorheen.
Deze levensstijl is voor mij prima vol te houden en ik ben me veel meer bewust van hetgeen dat ik binnen KREEG en nu binnen KRIJG. Kortom, een geweldig programma dat je bewust maakt van je eigen eetpatroon.
Voor iedereen aan te raden die net zoals ik ten einde raad is en geen oplossingen meer ziet.

"Hedwig Geertsen: Enthousiast ben ik zonder meer over het programma, en de persoonlijke, deskundige en enthousiaste ondersteuning en begeleiding van Ivo heeft gemaakt dat het volgen hiervan, heeft gezorgd voor inzichten en ontdekkingen in een gezond en op maat afgestemd voedingspatroon voor de toekomst. Dank je Ivo! In maart begonnen en in juli die 15 kg eraf. Het volgen van het programma heb ik niet als "afzien" ervaren maar als een interessante weg/zoektocht in een uit gebalanceerd voedingssysteem, passend bij mijn persoonlijk (stofwisselings)systeem en leefwijze"

Shirley Borremans persoonlijke verhaal deel II (15-02-2016)diëten

Hallo, daar ben ik weer, Shirley Borremans met een nieuw tussentijds persoonlijk verhaal over mijn ervaring van het Cure 4 Life programma.
Ik ben nu inmiddels 5 maanden bezig en nog steeds erg tevreden.
Deze periode was er wel zeker een met een aantal ups en zeker ook downs.
Zo heb ik het moeilijk gehad om de kerst periode door te komen, voornamelijk omdat ik de afgelopen tijd enorm streng voor mezelf ben geweest.
Een grote emotionele e-mail naar Ivo heeft hierbij ook geholpen om mentale steun te krijgen.
Hij heeft me goede tips gegeven om de feestdagen door te komen en ik heb mezelf ook iets lekkers gegund.
Toen deze periode om was, merkte ik ook dat ik er weer vol tegenaan kon gaan en ik heb de draad ook weer moeiteloos op kunnen pakken. Mijn gewicht ging weer verder omlaag en ik kreeg er weer echt plezier in.
Ook is er tijdens deze periode opgemerkt door Ivo en het medisch Team dat ik nog wel eens Lipoedeem in mijn bovenbenen zou kunnen hebben. Een kleine tegenslag als het ware, want ook dit vertraagt natuurlijk mijn afval proces.
Mijn huisarts heeft inderdaad Lipoedeem vastgesteld en me doorverwezen naar een lipoedeem therapeut.
Bij Fysio praktijk Willems helpen ze mij nu al een aantal weken erg goed.
Ik krijg fijne behandelingen die me helpen om het overtollige vet en vocht in mijn benen op een natuurlijke manier af te drijven.
Samen met mijn programma van Cure 4 life ben ik nu goed bezig om weer een gezond lichaam te krijgen.
Ik merk nu echt dat ik niet meer hoef na te denken over wat ik ga eten. Het hoort al bij mijn eet patroon en ik eet alles nog steeds met veel plezier en smaak op.
Bij mijn laatste weegmoment bij Ivo bleek ik al 26 kg!!!! kwijt te zijn. Al een geweldig resultaat, maar ik ben er nog niet smile-emoticon
Ik ga nog vrolijk, met veel plezier en goede moed door. Maar het einde komt al heel langzaam in zicht!
Ik voel me nu al zo heerlijk in mijn vel en de resultaten zijn echt veelbelovend. Kan niet wachten tot ik mijn streefgewicht bereikt heb!