geen_foto

Jose gaf ons 5*

Heb onlangs hyaluronzuur besteld en een pot zeoliet. Super fijne producten. Echt waar voor je geld en binnen 24 uur in huis! Perfect. Zeer tevreden!!!!

geen_foto

Christie gaf ons 5*

Professioneel en in de begeleiding positief/kritisch/motiverend

geen_foto

Remco H gaf ons 5*

Ik heb al diverse producten bij dit bedrijf besteld het afgelopen jaar en altijd alles keurig op tijd ontvangen. De producten zijn van goede kwaliteit en scherp geprijsd en op vragen omtrent de producten wordt adequaat en kundig gereageerd. Dit laatste is niet vreemd, aangezien How2behealthy mensen adviseert en helpt om op natuurlijke wijze aan hun gezondheid te werken.

geen_foto

Schoonheidssalon GianLuca Mesch/Eijsden gaf ons 5*

Zeer persoonlijke begeleiding en uitleg gekregen tijdens mijn 1e detoxkuur. Mede door de positieve Feedback en tips die je ontvangt tijdens de kuur is het zeer goed vol te houden. Ook de nazorg is perfect geregeld! Kortom een aanrader voor iedereen die gezond en verantwoord wilt leven!

geen_foto

Joannetta Piters gaf ons 5*

Prettige ontvangst en zeer deskundige en professionele begeleiding. Lianne heeft sterke massage-kwaliteiten. Heeft mij heel goed gedaan. Zeker aan te bevelen. Topper dank je wel!!

geen_foto

Leon Janssen gaf ons 5*

Aardige mensen, goede voorlichting, mooie zaak, Aan te bevelen !!!!!

geen_foto

Annemarie Vriesen gaf ons 5*

Prima ontvangst en behandeling. Roel is zeer bekwaam. Ook in advisering m.b.t. gezondheid en producten. Heerlijke massage gehad. Een aanrader !!

geen_foto

Willie Moonen gaf ons 5*

Veel geleerd en vooral weer wat wijzer geworden, ivo is een prettige en zeer vakbekwame man... Ik kan dit iedereen aan bevelen. TOP!

geen_foto

Jenny Sliepen gaf ons 5*

Ivo nam de tijd om een goed beeld te krijgen en vervolgens om alle informatie over te brengen. Dacht mee in oplossingen, goeie tips gekregen.

geen_foto

Joyce Metze gaf ons 5*

Zeer interessante en nuttige ervaring.
Ivo heeft veel kennis in huis en die weet hij op een prettige wijze over te brengen.
Het is fascinerend hoe juist de beoordeling over de gezondheid van je organen via iriscopie gegeven kan worden. Ik zal zeker teruggaan.

geen_foto

Diana Keulen gaf ons 5*

Ik ben met veel zinvolle informatie en bruikbare tips omtrent de status van mijn gezondheid en de bevordering ervan naar huis gegaan Er was oprechte interesse in mijn verhaal qua  gezondheidsklachten En er werd op een heel prettige wijze veel moeite gedaan mij te voorzien van informatie waar ik daadwerkelijk meteen iets mee kan in het dagelijks leven Ben zeer zeer tevreden naar huis gegaan.

geen_foto

Jeroen Reijns gaf ons 5*

Fijn ontvangst. Ik ben gemasseerd door Roel. Hij is zeer vriendelijk en heeft veel ervaring en kundigheid. Roel gaf een diepe massage wat mij persoonlijk veel ontspanning bezorgde. Kortom voor herhaling vatbaar.